home > projecten > ambachtsmarkten / bakkerijen: Verhoog, de echte bakker te Leiden

Verhoog, de echte bakker te Leiden — Bakkerij

Interieurbouw voor bakker met veel specialiteiten in Zuid-Holland

Een opvallend concept uitgewerkt bij Verhoog. Door te werken met materialen zoals laminaat met houtnerf, robuust stucwerk en strakke eikenhout kasten is er die speciale look. De typisch kenmerkende toonbank geeft een opvallende verschijning in de ruimte. Het interieur is verder kenmerkend voor Verhoog bakkerijen; toegankelijk, opvallend, overzichtelijk, warme sfeer en passend in de omgeving van Leiden, Zuid-Holland.

Thuis concept door stadsfoto's

Het concept creëert bij deze bakkerij meerdere keuzemogelijkheden voor een consument. Door een duidelijk overzichtelijk producten indeling zijn de keuzes makkelijk. De concept ideeën van de ondernemer zijn verwerkt door oude muurfoto's van de grachten van Leiden te verwerken.

Redie Interieurs realiseert meerdere projecten voor bakkers interieur in Nederland. De concept ideeën van de ondernemer en marktkennis van zijn omgeving komen terug in het interieur.  

website: www.verhoog.com
download: projectleaflet

Dit project is gemaakt in samenwerking met Koevering Koeling BV

terug
Bakkerij Van Ravels Paulissen Bakkerscafe Bakkerij Van Otten Almelo Bakkerij Korengoud Bakkerij Gorthuis in Hoofddorp Bakkerij Schellens Tilbug Switch-me Bakkerij Schellens Van der Valk Switch-me Bakkerij De Reijsende Man Robert van Beckhoven

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbriefContact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn