Over ons

Redie

redie maakt interieurs beter

Alles begint met een goed idee. Wat het ook is, Redie Interieurs kan het bouwen. Wij vertalen uw visie naar een maakbaar interieur. Simpel als het kan, intelligent als het moet.  Van unieke enkelvoudige projecten tot concepten en serieproducties. We zijn specialist in engineering, productie en montage. Creatief in de vertaling van routing, materiaal en techniek. Met een team van zeer ervaren branchespecialisten werken we vanuit ons ultramoderne machinepark in Oirschot aan het realiseren van interieurprojecten op maat.

Onze visie

Door continu te investeren in de ontwikkeling van onze organisatie, onze mensen en de relaties met onze samenwerkingspartners willen we vooroplopen in de verschillende branches waarin we actief zijn. Daarnaast willen we een inspirator zijn voor anderen door altijd in te spelen op de laatste ontwikkelingen in onze markt en door te blijven innoveren.

Onze ervaring

Onze brede technische kennis en productie ervaring, opgedaan in diverse branches, zetten we in voor het leveren van optimaal rendement. Of het nu gaat om de ideale routing of meest creatieve en (kosten-) efficiënte materialisatie, bij Redie Interieurs kunt u rekenen op de optimale vertaling van ontwerp naar eindproduct.

Onze filosofie

We zijn ervan overtuigd dat gebruik maken van de laatste technologieën en het enthousiasmeren en opleiden van onze medewerkers tot vakkundige teamspelers hiervoor de basis is. Dit zorgt voor efficiency van ons proces, kwaliteit van ons product, tevredenheid van onze klanten en loyaliteit van onze medewerkers.

Onze relaties

Wij werken voor MKB ambachts bedrijven, franchise organisaties, filiaal houders, architectenbureaus, ontwerpers, project ontwikkelaars en bouwbedrijven. We zijn trots op de lange termijn relaties die we onderhouden met onze partners en klanten en zijn ervan overtuigd dat persoonlijk contact, korte lijnen, meedenken en gewoon goed werk leveren hiervoor de basis zijn.

Milieumanagement

Milieumanagement heeft onze dagelijkse focus. Jaarlijks evalueren we milieurisico's om deze waar mogelijk te verminderen. Daarnaast beperken we ons tot de inkoop van duurzaame producten (materialen met FSC- en PEFC-certificering.) Hiermee tonen we in de totale keten van inkoop en gebruik aan dat er door Redie gebruik wordt gemaakt van gecertificeerd duurzaam hout.

Duurzaamheid

Binnen Redie toetsen we op regelmatige basis onze doelstellingen voor circulariteit en nemen we corrigerende maatregelen waar nodig.  Onze productie vindt plaats in een ultramodern en efficiënt ingericht machinepark, waarmee we efficiënter produceren met optimaal gebruik van de machinecapaciteit en materialen en zorgdragen voor optimale ergonomie voor onze medewerkers. Hierdoor creëren we een kortere doorlooptijd en kwalitatief betere producten.

Circulariteit

Circulariteit gaat bij Redie niet alleen over het eindproduct, maar ook over de productie zelf. We houden rekening met de materialen en de product onderdelen. Dit begint al bij het zoveel mogelijk beperken van het aantal plaatmateriaal (het plaatmateriaal wordt bij de bestelling geoptimaliseerd) zodat we zo min mogelijk inkopen en daardoor minder afval produceren.


MVO

Redie Interieurs heeft in haar lange historie altijd maatschappelijke betrokkenheid en social return centraal gezet. Ook zijn er talloze maatregelen getroffen op energie,- en milieugebied. Wij nemen onze verantwoordelijkheid voor een duurzame toekomst. Zo wordt bij het ontwerp al gekeken naar hergebruik van materialen en wordt zo efficiënt mogelijk gewerkt om onnodig afval te voorkomen.

waar wij voor staan


Veelzijdig
In soorten opdrachtgevers, in soorten projecten, locaties, in kennis en kunde (in huis engineering, productie in montage).

Servicegericht We zijn flexibel, oplossingsgericht (uitdagingen worden ‘platgeslagen’ en concreet gemaakt zodat deze vertaald kunnen worden naar een oplossing), we houden van korte lijnen, persoonlijk contact en denken mee met onze klant en samenwerkingspartners.

Creatief In oplossingen op het gebied van inrichting, routing, opbrengst versus logistiek; en in de vertaling van ontwerp naar materialisatie.

Vakkundig We hebben een vakbekwaam team, goed geschoold en ervaren, kwaliteitsgericht (opbouw, uiterlijk en levensduur/molestbestendig) en we staan open voor verbetering en ontwikkeling (scholing, opleiding, continue investering in ons machinepark).

Meer over ons weten?

Meer over ons weten?

Neem dan contact met ons op. Carlo helpt u graag verder.