Over ons

Diensten

projecten op maat

41 jaar geleden begonnen we als interieurbouwer voor bakkerijen. Inmiddels realiseert Redie Interieurs interieurprojecten op maat voor diverse branches en opdrachtgevers. Of het nu gaat om een kantoor, restaurant, luxe villa of zorginstelling. Voor NS, Rituals, Eazie of bijvoorbeeld L'Oreal: Redie vertaalt uw visie en doelstellingen naar een maakbaar, betaalbaar en duurzaam interieur.

Onze projecten varieren van unieke enkelvoudige maatwerkprojecten tot modulaire concepten en serieproducties.

Totaalconcepten

In samenwerking met vaste partners verzorgt Redie totaalconcepten, van innovatief ontwerp tot montage. Totaalconcepten waar sfeer, beleving en emotie centraal staan. Redie verzorgt de engineering, productie en montage waarbij we creatief omgaan met materialisatie. Op basis van onze historie bieden we een schat aan ervaring als het gaat om optimaal gebruikersgemak, de ideale routing en (her)inrichting van uw interieur.

 

Serieproducties

Engineering en productie geënt op interieurs met een seriematig karakter. Met de focus op (kosten)efficiency in het productieproces. Denk aan kledingkasten of molestbestendige multifunctionele meubelen met een seriegrootte van 20 tot 300+. Redie produceerde in de afgelopen jaren diverse serieproducties voor o.a. zorginstellingen zoals Neos. Voor meer informatie bezoek onze projectenpagina.

Maatwerk

Bent u op zoek naar maatwerk? Redie engineert en produceert op basis van uw wensen. Uniek voor elke opdrachtgever, volledig afgestemd op uw specifieke wensen en eisen. Denk aan projecten als Bibliotheek Bouwlust, ProQR, TNO Delft. In samenwerking met onze vaste partners verzorgen we maatwerkprojecten voor particulieren; de garantie voor een uniek ontwerp en interieur.

Concepten

Een op uw wensen afgestemd modulair interieurconcept, versterkend voor uw merk, dat doorvertaald kan worden naar meerdere unieke locaties; één van de specialisaties van Redie. Een eenduidige uitstraling, (kosten)efficiency in engineering en productie; ideaal voor (franchise) opdrachtgevers zoals NS, Einstein, Salsa shop, Eazie en Rituals

Service

Uiteraard kunt u bij Redie rekenen op service. Tijdens de uitvoering van onze projecten en na oplevering van uw interieur. Door korte lijnen, persoonlijk contact en doen wat je belooft. En uiteraard voeren we graag reparaties voor u uit, verzorgen we periodiek onderhoud en de benodigde renovaties om zo te zorgen voor een tevreden gevoel en een zo lang mogelijke levensduur van uw interieur. 

realiseren is samenspel

In samenwerking met vaste partners verzorgt Redie Interieurs op regelmatige basis totaalconcepten, van innovatief ontwerp tot montage. Onze lange termijn relaties zijn gebaseerd op wederzijds vertrouwen, elkaar begrijpen, korte lijnen en uiteraard het leveren van kwaliteit en het best mogelijke resultaat. 

Lees meer

Meer over ons weten?

Meer over ons weten?

Neem dan contact met ons op. Carlo helpt u graag verder.