Doelgroep

Ontwikkelaars

In samenwerking met vaste partners verzorgt Redie op regelmatige basis totaalconcepten, van innovatief ontwerp tot montage. In elk totaalconcept staan sfeer, beleving en emotie centraal. Door vanuit ons eigen specialisme samen op te trekken bieden we onze opdrachtgevers een 1+1= 3 ervaring. Uw visie vertaald naar het ideale ontwerp en het ideale ontwerp vertaald naar de meest optimale materialisatie; rekening houdend met uw wensen, uitvoerbaarheid en gebruikersgemak.


Realiseren is een samenspel

Architecten, projectontwikkelaars, aannemers en bouwbedrijven behoren tot het vaste netwerk van Redie. Samen leveren we de beste prestaties, want realiseren is een samenspel. Door te investeren in elkaar, de relatie, elkaars wensen en werkwijze komen de mooiste resultaten tot stand. Elkaar begrijpen, dat is de basis voor succes. Dit is terug te zien in de projecten die we de afgelopen jaren met onze vaste samenwerkingspartners hebben mogen verzorgen. 

Ieder partner is betrokken vanuit zijn eigen expertise. Redie voegt in de samenwerking waarde toe door haar kennis van enkelvoudige projecten toe te passen in de ontwikkeling van conceptmatige en serieproducten en vice versa. Hierdoor blijven we innoveren in de realisatie, voorop lopen als het gaat om productiemethodes en toepassingen, zonder af te wijken van de optimale materialisatie. Altijd op maat, altijd afgestemd op de wensen van het project. En dat we doen wat we beloven, daar kunt u natuurlijk op rekenen.

Onze machinale-, productieafdeling is voorzien van een ultramodern en efficiënt ingericht machinepark, waarmee we efficiënt produceren met optimaal gebruik van de (machine)capaciteit en materialen. Hierdoor creëren we kortere doorlooptijden en kwalitatief betere producten. En uiteraard is ieder interieur minimaal 1 keer volledig inhuis gemonteerd en getest; zo garanderen we de kwaliteit en toepasbaarheid van het interieur op de uiteindelijke locatie.

ProQR

Meer weten over Redie?

“Omdat we elkaar begrijpen en een vast contactpersoon hebben kunnen we op basis van weinig informatie, maar wel het stellen van de juiste vragen, hele nauwkeurige offertes of tekeningen neerleggen en een project aanvliegen. Zo voorkomen we veel re-work. Ook de flexibiliteit van Redie en het meedenken in materialen, of vorm, uitvoerbaarheid of gewoon praktisch over kosten is heel prettig.”

Daan van Schie, Van Schie Architecten

“Redie kan net als Fried van de Laar drie stromen aan: seriematig, conceptueel en maatwerk. Dat past helemaal bij de behoefte en vragen van onze klanten. Zo kunnen we op een hele brede manier de klant in zijn behoefte bedienen. Dat maakt de keuze voor samenwerken met Redie eenvoudig.”

Jan van de Laar, Fried van de Laar

“Zoals voor het gehele project en ontwerp- & bouwproces gold, zijn wij óók erg tevreden met de samenwerking met Redie, omdat iedereen open stond voor de ideeën en expertise van de ander, om zo echt in gezamenlijkheid tot het beste eindresultaat te komen”

Tim van Beurden

“Hanssen Interior Design is de conceptontwikkelaar, de storyteller en vertaler van corporate identity. Wij zorgen voor een vertaling van de uitstraling van de kern van het bedrijf, ofwel we 3Dimensionaliseren de gewenste uitstraling van een bedrijf. We werken met Redie samen omdat zij de expert zijn in engineering en productie, alles gestroomlijnd laten verlopen, zorgen voor afstemming met partners, de planning en het budget bewaken en kennis hebben van bouwkundige zaken, routing, materialen en techniek. Redie zorgt voor de vertaling van emotie naar ratio ofwel voor de optimale materialisatie van een concept.”

Perry Hanssen, Hanssen Interior Design

“Redie heeft een unieke machinerie. Dat is voor een bedrijf met die omvang wel echt exceptioneel. Het is geen groot bedrijf maar ze kunnen een bulk aan. Als je zegt 'Ik wil er van alles tien in plaats van één’, dan kan het ook gewoon. Redie blinkt uit in een persoonlijke aanpak en is een bedrijf wat toegankelijk is, waar je met korte lijnen het hele bedrijf doorgaat en waar de mogelijkheden net zo groot zijn als bij een grote speler.”

Sjors de Bruin, NS

“Het overleg samen met Redie was altijd prettig. Soms leek iets onmogelijk, maar Redie gaat geen een uitdaging uit de weg.”

René Mensink Interieurarchitect & Projectleider