Doelgroep

Organisaties

Redie is een ervaren interieurbouwer voor een innovatief concept voor uw winkel, zorginstelling, kantoor, horecagelegenheid of de inrichting van high traffic areas. Van een nieuwe bakkerij tot inrichting van een NS Huiskamer of bibliotheek; Redie vertaalt uw interieurwensen naar een voor u op maat gemaakt interieur.


ontwerpen komen tot leven

Bent u op zoek naar een enkelvoudige of conceptmatige inrichting die eenmalig wordt toegepast? Dan bent u bij Redie aan het juiste adres. Redie verzorgt voor u de realisatie, al dan niet in samenwerking met partners of op basis van een aangeleverd ontwerp.

Redie vertaalt uw wensen tijdens de engineering, met als uitgangspunt een maakbaar en betaalbaar interieur. Hierbij kijken we naar kostenefficiente productie en zetten we onze expertise in voor de optimale materialisatie: het juiste materiaal voor de juiste toepassing met de juiste uitstraling, op basis van uw wensen en eisen en ondersteunend aan uw merk. 

Bij de vertaling van het ontwerp gebruiken we onze brede productiekennis van serie-, conceptmatige & modulaire interieurs om steeds duurzamer en efficienter te realiseren. Zo komt uw ontwerp tot leven. Ook onze expertise op het gebied van gebruikersmak, routing en koeltechnieken zetten we dagelijks in om onze opdrachtgevers van een totaaladvies te voorzien. En dat opdrachtgevers over ons zeggen dat we 'alles' kunnen maken, daar kunnen we alleen maar heel trots op zijn.

 

Eazie

Meer weten over Redie?

“Waarom we met Redie samenwerken? Hele korte lijnen en mensen met kennis van zaken. We hebben altijd de mensen aan tafel waarvan we weten dat wat ze vertellen ook klopt. Niet de commerciële man die het mooi wil maken om het verkoopbaar te maken en dat vervolgens de fabriek maar moeten kijken of het produceerbaar is. Nee, wat Redie voorstelt en de materialen die ze voorstellen is gebaseerd op een bak met ervaring. Ruud en Carlo zijn beide ooit in de fabriek begonnen. Die informatie en kennis nemen ze mee, ook in de klantengesprekken en in de voorstellen die ze doen. Dus we hebben altijd een maakbaar voorstel op tafel liggen; het is altijd produceerbaar.”

Arjan Caspers, Fried van de Laar

“Omdat we elkaar begrijpen en een vast contactpersoon hebben kunnen we op basis van weinig informatie, maar wel het stellen van de juiste vragen, hele nauwkeurige offertes of tekeningen neerleggen en een project aanvliegen. Zo voorkomen we veel re-work. Ook de flexibiliteit van Redie en het meedenken in materialen, of vorm, uitvoerbaarheid of gewoon praktisch over kosten is heel prettig.”

Daan van Schie, Van Schie Architecten

“Redie kan net als Fried van de Laar drie stromen aan: seriematig, conceptueel en maatwerk. Dat past helemaal bij de behoefte en vragen van onze klanten. Zo kunnen we op een hele brede manier de klant in zijn behoefte bedienen. Dat maakt de keuze voor samenwerken met Redie eenvoudig.”

Jan van de Laar, Fried van de Laar

“We wilden een winkelinrichting waarin alles zichtbaar en transparant is. Ook achter de schermen. Dat zorgt voor leven in de brouwerij!”

Richard en Claudia Ravels, Bakkerij Ravels

“In het nieuwe interieur voel ik me thuis. Het totaalplaatje klopt: een open bakkerij met warme sfeer. Het interieur is gemoderniseerd en de routing sterk verbeterd. Hierdoor biedt het nieuwe interieur praktisch meer ruimte wat heeft gezorgd voor een omzetstijging. Wat heel fijn is, is dat Redie alles kan maken en daarom is alles dus helemaal op maat. Ik weet zeker dat ik mijn interieur nergens anders tegenkom. Dat vind ik fijn.”

Anke Adams, Bakkerij Adams

“Redie kwam volledig tegemoet aan onze wensen en wilde hierbij meedenken. De keuze van de materialen en opzet werd steeds met ons besproken en het traject is meer dan plezierig verlopen. Door de samenspraak en het enthousiasme aan beide kanten kwamen we tot een mooi ontwerp én een prachtige samenwerking. Ik heb passie voor mijn vak en ik bespeurde bij Martijn en zijn collega’s eenzelfde passie voor hun vak. Dat werkt lekker samen. Ik kijk ernaar uit om liefhebbers van ambachtelijke bakkerijproducten te verwelkomen in onze winkel. Wij zullen er persoonlijk voor zorgen dat een bezoekje aan Bij Robèrt de moeite waard is”

Robèrt van Beckhoven