Doelgroep

Organisaties

Redie is een ervaren interieurbouwer voor een innovatief concept voor uw winkel, zorginstelling, kantoor, horecagelegenheid of de inrichting van high traffic areas. Van een nieuwe bakkerij tot inrichting van een NS Huiskamer of bibliotheek; Redie vertaalt uw interieurwensen naar een voor u op maat gemaakt interieur.


ontwerpen komen tot leven

Bent u op zoek naar een enkelvoudige of conceptmatige inrichting die eenmalig wordt toegepast? Dan bent u bij Redie aan het juiste adres. Redie verzorgt voor u de realisatie, al dan niet in samenwerking met partners of op basis van een aangeleverd ontwerp.

Redie vertaalt uw wensen tijdens de engineering, met als uitgangspunt een maakbaar en betaalbaar interieur. Hierbij kijken we naar kostenefficiente productie en zetten we onze expertise in voor de optimale materialisatie: het juiste materiaal voor de juiste toepassing met de juiste uitstraling, op basis van uw wensen en eisen en ondersteunend aan uw merk. 

Bij de vertaling van het ontwerp gebruiken we onze brede productiekennis van serie-, conceptmatige & modulaire interieurs om steeds duurzamer en efficienter te realiseren. Zo komt uw ontwerp tot leven. Ook onze expertise op het gebied van gebruikersmak, routing en koeltechnieken zetten we dagelijks in om onze opdrachtgevers van een totaaladvies te voorzien. En dat opdrachtgevers over ons zeggen dat we 'alles' kunnen maken, daar kunnen we alleen maar heel trots op zijn.

 

Eazie

Meer weten over Redie?

“Redie kan net als Fried van de Laar drie stromen aan: seriematig, conceptueel en maatwerk. Dat past helemaal bij de behoefte en vragen van onze klanten. Zo kunnen we op een hele brede manier de klant in zijn behoefte bedienen. Dat maakt de keuze voor samenwerken met Redie eenvoudig.”

Jan van de Laar, Fried van de Laar

“We wilden een winkelinrichting waarin alles zichtbaar en transparant is. Ook achter de schermen. Dat zorgt voor leven in de brouwerij!”

Richard en Claudia Ravels, Bakkerij Ravels

“In het nieuwe interieur voel ik me thuis. Het totaalplaatje klopt: een open bakkerij met warme sfeer. Het interieur is gemoderniseerd en de routing sterk verbeterd. Hierdoor biedt het nieuwe interieur praktisch meer ruimte wat heeft gezorgd voor een omzetstijging. Wat heel fijn is, is dat Redie alles kan maken en daarom is alles dus helemaal op maat. Ik weet zeker dat ik mijn interieur nergens anders tegenkom. Dat vind ik fijn.”

Anke Adams, Bakkerij Adams

“Redie kwam volledig tegemoet aan onze wensen en wilde hierbij meedenken. De keuze van de materialen en opzet werd steeds met ons besproken en het traject is meer dan plezierig verlopen. Door de samenspraak en het enthousiasme aan beide kanten kwamen we tot een mooi ontwerp én een prachtige samenwerking. Ik heb passie voor mijn vak en ik bespeurde bij Martijn en zijn collega’s eenzelfde passie voor hun vak. Dat werkt lekker samen. Ik kijk ernaar uit om liefhebbers van ambachtelijke bakkerijproducten te verwelkomen in onze winkel. Wij zullen er persoonlijk voor zorgen dat een bezoekje aan Bij Robèrt de moeite waard is”

Robèrt van Beckhoven

“Hanssen Interior Design is de conceptontwikkelaar, de storyteller en vertaler van corporate identity. Wij zorgen voor een vertaling van de uitstraling van de kern van het bedrijf, ofwel we 3Dimensionaliseren de gewenste uitstraling van een bedrijf. We werken met Redie samen omdat zij de expert zijn in engineering en productie, alles gestroomlijnd laten verlopen, zorgen voor afstemming met partners, de planning en het budget bewaken en kennis hebben van bouwkundige zaken, routing, materialen en techniek. Redie zorgt voor de vertaling van emotie naar ratio ofwel voor de optimale materialisatie van een concept.”

Perry Hanssen, Hanssen Interior Design

“Redie heeft een unieke machinerie. Dat is voor een bedrijf met die omvang wel echt exceptioneel. Het is geen groot bedrijf maar ze kunnen een bulk aan. Als je zegt 'Ik wil er van alles tien in plaats van één’, dan kan het ook gewoon. Redie blinkt uit in een persoonlijke aanpak en is een bedrijf wat toegankelijk is, waar je met korte lijnen het hele bedrijf doorgaat en waar de mogelijkheden net zo groot zijn als bij een grote speler.”

Sjors de Bruin, NS