utiliteit

Samen spelen, leren en ontwikkelen in een oase

 

Kindcentrum De Dromedaris

Beuningen

Een basisschool, peutergroep, dagopvang en buitenschoolse opvang in één gebouw. Alle wensen van het team van de Dromedaris zijn opgenomen in het ontwerp van SORS architecten. Juiste akoestiek, het belang van daglicht, genoeg opbergruimte, bibliotheek en centrale functionele ruimtes waar leraren en leerlingen samen kunnen komen; een plek om samen te spelen, te leren en te ontwikkelen.

De oase van de Dromedaris herken je direct in het gekozen kleurenpalet en de materialen. Een basis van zandkleuren, blank hout, zachte groentinten, afgewisseld met zonnige banken en vrolijk felgroene cactussen en palmboombladen.

In opdracht van bouwbedrijf Van der Heijden produceerde en monteerde Redie de wand- en garderobekasten geïntrigeerd in de wandelgangen en centrale ruimtes wat een zeer speels karakter oplevert. Pantry’s in verschillende klaslokalen met een spoelbak op een kindvriendelijke hoogte en rondom kasten tot aan het plafond met verstelbare schappen en tip on bediening. Dit geeft een rustig beeld en heel veel opbergruimte. Een fijne plek om te leren en te werken. Dat geldt zowel voor de leerlingen als de leraren.

Werkzaamheden
Productie, engineering & installatie

Betrokkenen
Van der Heijden bouwbedrijf BV
Basisschool De Dromedaris
KION
Stichting Groeisaam
Sors Adviesgroep

Bijzonderheden
Nieuw 3D programma. Wij creëerde duidelijke en fotorealistische visualisaties voor zowel de opdrachtgever als voor onze productie- en montageteams. Door de hoge flexibiliteit van het programma zijn de diverse onderdelen van het project op detaillering en constructie gestandaardiseerd. De rechtstreekse koppeling met de altijd kloppende machinecodes leveren een verkorte doorlooptijd binnen de verschillende processen.

Delen:
Meer weten over onze projecten?

Meer weten over onze projecten?

Neem dan contact met ons op. Ruud vertelt u graag meer over onze organisatie en projecten.