Doelgroep

Particulieren

Van een keuken op maat, tot een volledig interieur voor villa of landhuis. In samenwerking met onze partners verzorgt Redie regelmatig projecten voor particulieren in het hogere segment. Samen vertalen wij de wensen van de opdrachtgever naar een interieur waarin beleving, emotie en gebruikersgenot centraal staan. Altijd op maat, altijd uniek.


Altijd op maat, altijd uniek

De kennis en creativiteit opgedaan tijdens de ontwikkeling van diverse seriematige, conceptmatige en enkelvoudige projecten passen we samen met partners toe voor maatwerkprojecten voor particulieren in het hogere segment.

De architect, door u gekozen of uit ons netwerk, staat garant voor het vertalen van uw interieurwensen naar het ideale ontwerp. Redie vertaalt uw visie, wat de kern vormt van het ontwerp van de architect, naar een uniek en maakbaar interieur. Hierbij denken we mee over materialen, vorm, uitvoerbaarheid of gewoon praktisch over kosten. Op basis van onze historie en ervaring kunnen we 'alles' maken. En dat zorgt ervoor dat Redie vaak gevonden wordt voor de realisatie van unieke maatwerkprojecten.

 Susan Vermeer

 

Meer weten over Redie?

“Omdat we elkaar begrijpen en een vast contactpersoon hebben kunnen we op basis van weinig informatie, maar wel het stellen van de juiste vragen, hele nauwkeurige offertes of tekeningen neerleggen en een project aanvliegen. Zo voorkomen we veel re-work. Ook de flexibiliteit van Redie en het meedenken in materialen, of vorm, uitvoerbaarheid of gewoon praktisch over kosten is heel prettig.”

Daan van Schie, Van Schie Architecten