Werken bij

Gemiddeld aantal dienstjaren van onze collega's? 12,5 jaar. Dat zegt wel heel veel toch? Ons team bestaat uit meer dan 40 branchespecialisten. Samen delen we dezelfde passie voor ons vak en zetten we de schouders eronder om te komen tot het beste resultaat. Inzet die bij Redie Interieurs beloond wordt met goede arbeidsvoorwaarden, een goed salaris, natuurlijk waardering en de kans om aan de mooiste interieurprojecten te werken. 


Redie is altijd op zoek naar talent! Lees verder op deze pagina wat wij jou te bieden hebben. Je vindt hier ook onze actuele vacatures. Onder over ons en projecten vind je meer informatie over wie we zijn en voor welk mooie opdrachtgevers we allemaal mogen werken. Zijn er geen actuele vacatures die aansluiten op jouw profiel? Je kan altijd je interesse in Redie kenbaar maken door ons een open sollicitatie toe te sturen.

Vacatures


Vakkundige teamspelers

We zijn ervan overtuigd dat gebruik maken van de laatste technologieën en het enthousiasmeren en opleiden van onze medewerkers tot vakkundige teamspelers de basis is om voorop te kunnen lopen binnen ons vakgebied. Zo kunnen we samen ook anderen inspireren.

Gelijkwaardigheid

We hechten veel waarde aan wederzijds respect. Iedereen is gelijkwaardig, welke functie je ook hebt. Deuren staan open en we werken waar mogelijk samen. Niet alleen met elkaar maar ook met onze klanten, architecten, bouwmanagementbureaus, partners en toeleveranciers. Want realiseren is een samenspel, alleen als team leveren we de beste prestaties. Daarom worden ook uitzendkrachten en stagiaires in alle opzichten betrokken. Of het nu gaat om een personeelsfeest, of kwartaal update: iedereen is aanwezig en maakt onderdeel uit van het team. Dit zorgt ervoor dat we ons betrokken voelen, bij elkaar en bij onze klant.

Ontwikkeling

Wederzijds respect en gelijkwaardigheid zijn ook zichtbaar binnen Redie Interieurs als leerbedrijf. Wanneer je bij ons komt stagelopen, is er eerst een kennismakingsgesprek en rondleiding door het bedrijf. We hebben een speciaal stagebegeleidingsteam om jou bij te staan! Oud-leraar en praktijkopleider Jan verwelkomt je en stelt je voor aan de leermeesters, die zorgen voor de dagelijkse begeleiding, Jan zorgt ervoor dat schoolopdrachten uitgevoerd kunnen worden en dat gesprekken met school vlekkeloos verlopen. Ook als je al langer werkzaam bent bij Redie Interieurs kan jij je blijven ontwikkelen door het volgen van vakopleidingen, korte trainingen of zelfs cursussen in persoonlijke ontwikkeling.
 

Vacatures

Wij hebben op dit moment vacatures voor:

Medewerker logistiek en magazijn

MEDEWERKER MACHINALE

INKOPER / CALCULATOR

Interieurbouwer

 

 

Wij accepteren geen ongevraagde sollicitaties of cv's van wervings- en selectiebureaus. Kandidaten voorstellen zonder uitnodiging wordt niet op prijs gesteld en zij worden door Redie niet in behandeling genomen. Ontvangen aanvragen zijn eigendom van Redie Interieurs. Wij stellen acquisitie niet op prijs.

 

leerbedrijf

Voor diverse opleidingen zijn wij erkend leerbedrijf. Wij bieden stageplaatsen en hebben ook plekken beschikbaar voor BBL-leerlingen die op zoek zijn naar een leerbedrijf. 

Dus ben jij op zoek naar een stageplek of leerbedrijf, trek dan vooral bij ons aan de bel! Dan kunnen we samen kijken of er mogelijkheden zijn voor je. 

Je kunt het beste even een mailtje sturen naar hrm@redie.nl.