ambachtsbedrijven

Een exclusief interieur voor pure beleving

Coco & sebas

Amsterdam, Breda, Delft & ‘s-Hertogenbosch, Nederland

Coco & Sebas is een exclusief merk dat puur genot voor chocoladeliefhebbers belooft. De basis ligt bij de moderne productielocatie in Oirschot. Redie Interieurs heeft samen met Aannemersbedrijf Fried van de Laar en Hanssen Interior Design al vier mooie winkels mogen maken op de locaties Amsterdam, Breda, Delft en ’s-Hertogenbosch.

De wens was om de panden van Coco & Sebas in zo kort mogelijke periode, kostenbesparend en zo effectief mogelijk om te bouwen tot winkels met een look & feel passend bij het merk. De winkel moest een pure beleving worden van het smaakvolle merk Coco & Sebas.

Hanssen Interior Design heeft samen met Coco & Sebas bepaald aan welke kenmerken de panden moesten voldoen. Hanssen Interior Design heeft de essentie van het product vertaald naar een uniek ontwerp: De gelaagdheid in de opbouw van een bonbon is vertaald naar de uitvoering van de meubels. Het product, de bonbon, is de inspiratiebron geweest voor de materialen en dit is duidelijk terug te zien in het ontwerp en de realisatie. Redie Interieurs vertaalde het ontwerp naar werkelijkheid en verzorgde de engineering voor de meubels die uit verschillende lagen zijn opgebouwdAannemersbedrijf Fried van de Laar verrichtte de bouwkundige werkzaamheden waarna Redie het interieur heeft geplaatst.

Werkzaamheden
Engineering & installatie

Betrokkenen
Fried van de Laar
Hanssen Interior Design

Bijzonderheden
De gelaagdheid in de opbouw van een bonbon is vertaald naar gelaagdheid in de opbouw van de meubels.

Delen:

“Hanssen Interior Design is de conceptontwikkelaar, de storyteller en vertaler van corporate identity. Wij zorgen voor een vertaling van de uitstraling van de kern van het bedrijf, ofwel we 3Dimensionaliseren de gewenste uitstraling van een bedrijf. We werken met Redie samen omdat zij de expert zijn in engineering en productie, alles gestroomlijnd laten verlopen, zorgen voor afstemming met partners, de planning en het budget bewaken en kennis hebben van bouwkundige zaken, routing, materialen en techniek. Redie zorgt voor de vertaling van emotie naar ratio ofwel voor de optimale materialisatie van een concept.”

Perry Hanssen, Hanssen Interior Design
Meer weten over onze projecten?

Meer weten over onze projecten?

Neem dan contact met ons op. Ruud vertelt u graag meer over onze organisatie en projecten.