retail food

Een terugkerend Mexicaans design

salsa shop

Amsterdam, Batviastad, Groningen, Leiden, Rotterdam, 's-Gravenhage & Utrecht

Inmiddels zijn er alweer 13 Salsa Shops in Nederland. Het is een eigentijds concept van Fresh Mexican Food. In samenwerking met Ninetynine Interior Design, Horeca Totaal Bouw en Salsa Shop hebben wij het interieur mogen verzorgen. Wij zijn constant in beweging om de winkel zo mooi en praktisch mogelijk te maken zonder het conceptuele, prachtige ontwerp teniet te doen.

De meubels zijn gemaakt van verschillende materialen. Zowel de hoge tafels als de lage tafels, zijn gemaakt van massief eiken hout. Een leuk detail aan de tafels zijn de rood stalen goten voor de salsa flesjes. De stalen bank is afgewerkt met massief houten latten op kleur. De counter is afgewerkt met viroc platen. Voor de counter staat een rood stalen divider. 

 

Werkzaamheden
Engineeren, produceren & monteren

Betrokkenen
Ninetynine Interior Design
Horeca Totaal Bouw
Salsa Shop

Bijzonderheden
Nauwe samenwerking met klant en architect. Terugkerend design waarin het concept goed gewaarborgd wordt, maar waarin wel de praktische manier van werken constant onder de loep wordt genomen om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken en de klanten te kunnen bedienen.

Delen:

“De Salsashop is een groeiende nieuwkomer in de Food Retail. Met het interieurconcept, dat staat als een huis, zijn zij klaar voor nog verdere groei richting de toekomst.”

Ruud van de Weijer, Redie Interieurs
Meer weten over onze projecten?

Meer weten over onze projecten?

Neem dan contact met ons op. Ruud vertelt u graag meer over onze organisatie en projecten.