ambachtsbedrijven

Warm, stoer en flexibel dankzij 'Switch me'

Bakkerij Ravels

Bergen op Zoom

De oude suikerfabriek in Bergen op Zoom, bekend onder de naam
‘De Zeeland’, is omgevormd tot een bijzonder winkelcentrum met
een eigen Vershof; units met versproducten die aansluiten op de centrale hal. Het winkelcentrum ademt in alles kwaliteit en sfeer uit. Net als de unieke bakkerswinkel van Van Ravels.

De geschiedenis van Van Ravels brood- en banketspecialist en Redie begon een aantal jaar geleden. Inmiddels heeft de nieuwe generatie Van Ravels zijn intrede in het bedrijf gedaan. Met een flinke dosis ambitie en de steun van hun ouders runnen Richard en Claudia nu met succes een absoluut unieke bakkerswinkel in ‘De Zeeland’. 

Redie ontwikkelde het complete concept voor de nieuwe winkel voor zowel het interieur als de koeltechniek. Staal, natuurlijke materialen, handgevormde tegeltjes en een muur gemaakt van oude stenen van de fabriek zorgen voor een stoer en tegelijk warm interieur.

Het gebruik van Switch-me modules, waaronder verrijdbare rekken, maken een flexibel indeling mogelijk van de complete winkel. De uitgekiende routing die Redie bedacht trekt zowel passanten die zin hebben in een broodje
'to go' als klanten die komen voor de verschillende broodspecialiteiten.

Achter in de winkel is een Bakatelier gesitueerd, waar een bakker in het zicht van de klant de hele dag vers brood bakt. De hele dag door worden hier verschillende specialiteiten gemaakt. De grote werkbank blijkt een echte publiekstrekker. Een stalen pui met glas geeft een doorkijkje naar het magazijn met de vriezer. 

Werkzaamheden
Concept, ontwerp, engineering, productie & installatie

Bijzonderheden
Switch-me modules, waaronder verrijdbare rekken, maken een flexibel (her)indeling mogelijk van de complete winkel.

Delen:

“We wilden een winkelinrichting waarin alles zichtbaar en transparant is. Ook achter de schermen. Dat zorgt voor leven in de brouwerij!”

Richard en Claudia Ravels, Bakkerij Ravels
Meer weten over onze projecten?

Meer weten over onze projecten?

Neem dan contact met ons op. Ruud vertelt u graag meer over onze organisatie en projecten.