ambachtsbedrijven

Eigentijdse winkel met een warme en ambachtelijke uitstraling

Bakkerij Toebast

Hoevelaken

Sinds 1995 is Bakkerij Toebast een ambachtelijke brood- en banketbakkerij
in het centrum van Hoevelaken. De bakkerij staat garant voor authentieke topkwaliteit. Zo zijn ze bijvoorbeeld de bedenkers van de Hoevenlakense Broeder, een rozijnenbrood met vulling van basterdsuiker, roomboter en kaneel. 

Bakkerij Toebast heeft een sfeervolle en eigentijdse winkel met een warme en ambachtelijke uitstraling. Bij binnenkomst heb je aan de linkerkant allerlei soorten broden, stukwerk en klein brood en in het verlengde van de broodproducten bevindt zich de counter met lekkere bonbons en gebakjes.  Achter deze counter is een mooie doorkijk gemaakt met een zwarte pui waardoor het chocolade-atelier goed te zien is. Verder rechts in de zaak is een bake-off corner gemaakt waar snacks, een belegd broodje of een kopje koffie gemaakt kan worden. Aansluitend is een zithoek gemaakt waar klanten kunnen genieten van alle lekkernijen. Een leuk detail is dat de voorgevel gedeeltelijk open geschoven kan worden zodat er een open verbinding ontstaat met buiten.

In samenwerking met Hanssen Interior Design is er gekeken naar het ontwerp en zijn alle details technisch uitgewerkt. In de sfeervolle winkel  zijn dan ook verassende details verwerkt, zo zijn de fronten van de counters gemaakt van ronde massief houten pilasters met een knipoog naar houten deegrollers.

Werkzaamheden
Engineering, productie & installatie

Betrokkenen
Hanssen Interior Design
SDK Koeltechniek

Bijzonderheden
Twee panden omgebouwd tot 1 winkel in 10 weken.

Delen:
Meer weten over onze projecten?

Meer weten over onze projecten?

Neem dan contact met ons op. Ruud vertelt u graag meer over onze organisatie en projecten.