ambachtsbedrijven

Een open bakkerij met veelzijdigheid aan materialen

Bakkerij Adams

Baarle Hertog

Samen met Hanssen Interior Design biedt Redie totaalconcepten aan binnen de ambachtsmarkt. We trekken samen op vanuit onze eigen expertise (ontwerp en realisatie), om de visie van onze klanten te vertalen naar een optimaal, maakbaar en betaalbaar interieur. Simpel als het kan, intelligent als het moet. Zo maken wij uw idee en interieur nóg beter.

Een recent voorbeeld van deze samenwerking is de geheel vernieuwde bakkerswinkel gemaakt voor bakkerij Adams. Bakkerij Adams is gevestigd in Baarle-Hertog. Een deel van de bakkerswinkel ligt in Nederland en het andere deel ligt in België. De wens van Adams was om de invloeden van beide landen terug te laten komen in het concept en een ‘open bakkerij’
te creëren.

Hanssen Interior Design heeft de wensen van Bakkerij Adams vertaald naar een ontwerp dat zorgt voor een moderne, open en warme uitstraling.
Redie Interieurs heeft op basis van dit ontwerp gezorgd voor een complete metamorfose van de bakkerswinkel, waarbij is gekeken naar materialisatie, routing, herinrichting koeling en gebruikersgemak. In de vertaling van het ontwerp is gebruik gemaakt van een veelzijdigheid aan materialen waaronder steen, hout en staal.

Wat maakt Bakkerij Adams zo speciaal? Je kan hier niet alleen heerlijke gebakjes en taarten kopen, maar er is ook een vleesafdeling waar je verse vleeswaren en salades voor op brood kan kopen. Je kan zelfs een eigen broodje samenstellen, in België noemen ze dit ook wel “smos”. Achterin de winkel is een Bakatelier gesitueerd, waar een bakker in het zicht van de klant de hele dag vers brood bakt.

Werkzaamheden
Engineering, productie & installatie

Betrokkenen
Hanssen Interior Design

Bijzonderheden
Logo van Bakkerij Adams is gestraald in het composiet van het front van de counter.

Delen:

“In het nieuwe interieur voel ik me thuis. Het totaalplaatje klopt: een open bakkerij met warme sfeer. Het interieur is gemoderniseerd en de routing sterk verbeterd. Hierdoor biedt het nieuwe interieur praktisch meer ruimte wat heeft gezorgd voor een omzetstijging. Wat heel fijn is, is dat Redie alles kan maken en daarom is alles dus helemaal op maat. Ik weet zeker dat ik mijn interieur nergens anders tegenkom. Dat vind ik fijn.”

Anke Adams, Bakkerij Adams
Meer weten over onze projecten?

Meer weten over onze projecten?

Neem dan contact met ons op. Ruud vertelt u graag meer over onze organisatie en projecten.