Werken bij

Medewerker Machinale

Maak jij redie beter?

Alles begin met een goed idee. Wat het ook is, Redie kan het bouwen. Simpel als het kan, intelligent als het moet. Zo maken wij interieurs beter.

Redie Interieurs realiseert al meer dan 40 jaar interieursprojecten op maat. Van unieke enkelvoudige projecten tot concepten en serieproducties. Ons team bestaat uit meer dan 40 ervaren branchespecialisten. Samen delen we dezelfde passie voor ons vak. Door de flinke groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een Medewerker die wij in kunnen zetten op onze verschillende machines (kantverlijmer, zaagmachine, cnc) die in ons ultramoderne machinepark staan. Heb jij affiniteit met hout en techniek en beschik jij over 2 rechterhanden? Wie weet zijn wij dan wel op zoek naar jou!


Medewerker machinale

Jouw talenten

Wij beschikken over een ultramodern machinepark, maar zonder iemand om de machines te bedienen, zijn we nergens. Dus wij zijn op zoek naar iemand die het interessant vindt om alle ins en outs van onze machines te leren kennen. Zowel hoe ze werken, als ook hoe ze onderhouden moeten worden en eventueel zelfs hoe kleine reparaties uitgevoerd kunnen worden.

Jij bent iemand die in staat is om zelfstandig te werken, maar het daarnaast ook leuk vindt om samen met het team verantwoordelijk te zijn voor al het werk wat gedaan moet worden. Jij schakelt een tandje bij als het nodig is, zet de schouders er onder, maar neemt ook de tijd om te controleren of het werk wat je aflevert voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen. Jouw oog voor detail komt hierin goed van pas.

Jouw taken

Onze machines nemen veel werk uit handen voor ons, dus het is van belang dat ze zo optimaal mogelijk kunnen werken. Voor jou betekent dat dat we je graag in willen kunnen zetten op onze verschillende machines (kantverlijmer, zaagmachine, cnc), zodat wij zo goed mogelijk kunnen leveren wat nodig is.

Je laadt programma’s, checkt de instellingen, controleert het materiaal en ook het eindproduct.

Wekelijks (of anders als de machine daar om vraagt) reinigen wij onze machines, we voeren onderhoud uit als dat nodig is en daar waar mogelijk doen we reparaties zelf in plaats van dat we moeten wachten op een monteur.

Dit klinkt misschien enorm ingewikkeld, maar als jij zorgt voor veel enthousiasme, interesse in machines en 2 rechterhanden, dan leren wij je de rest!

Jouw kennis en ervaring

  • Als je al ooit met soortgelijke machines hebt gewerkt is dat voor ons een pré, maar geen must, wij leren je graag de fijne kneepjes van he vaak;

  • Technisch inzicht en 2 rechterhanden, komen zeker wel van pas;

  • Maar je bent vooral leergierig en geïnteresseerd in techniek en machines.

 Ons aanbod

Wij bieden jouw een afwisselende baan binnen een groeiend bedrijf, waarbij geen dag hetzelfde is. Een team van leuke, gezellige en gedreven collega’s staat al klaar om jou welkom te heten en wegwijs te maken binnen onze organisatie, zodat jij op een goede manier aan de slag kan bij Redie. Onze arbeidsvoorwaarden zijn gekoppeld aan de cao Meubelindustrie.

Vragen of direct solliciteren?

Maak gebruik van onderstaand formulier of mail je CV en motivatie  naar hrm@redie.nl , maar gewoon even bellen kan ook, wij willen het je vooral niet moeilijk maken.  

{{ errors.first("field_25") }}
{{ errors.first("field_26") }}
{{ errors.first("field_27") }}
{{ errors.first("privacy") }}

 Wij accepteren geen ongevraagde sollicitaties of cv's van wervings- en selectiebureaus. Kandidaten voorstellen zonder uitnodiging wordt niet op prijs gesteld en worden door Redie niet in behandeling genomen. Ontvangen aanvragen zijn eigendom van Redie Interieurs. Wij stellen acquisitie niet op prijs.

Meer weten over werken bij Redie?