home > projecten > ambachtsmarkten / bakkerijen: Paulissen Boulangerie

Paulissen Boulangerie — Bakkerij

Redie levert zinnenprikkelend interieur aan Paulissen Boulangerie

Paulissen Bakkerijen opende deze zomer in Heer-Maastricht een nieuwe vestiging onder de naam ‘Paulissen Boulangerie’. Dit volgens een volledig nieuw concept waarbij de beleving van de klant centraal staat. Redie Interieurs speelde een belangrijke rol als adviseur en mocht dit zinnenprikkelende interieur ontwerpen en bouwen. Dit niet alledaags concept biedt de klant daadwerkelijk een kijkje achter de schermen in de bakkerij. Hiermee gaat Paulissen een stap verder dan de bestaande in-store bakkerijen.

Luc Paulissen, Manager bedrijfsbureau, en Tom Paulissen, Manager brood- en banketproductie kozen na een zorgvuldige offerteronde voor Redie Interieurs in Oirschot. Luc Paullissen vertelt: “In dergelijke trajecten is voor ons niet alleen de prijs leidend, maar moet er vooral ruimte zijn om ideeën uit te wisselen. Het concept van een semi-zelfbediening en een instore bakkerij was nieuw voor ons, maar in onze hoofden bestonden er duidelijke ideeën en beelden over hoe het nieuwe filiaal eruit moest zien. Juist dan is het van belang te kunnen werken met een partij die de kennis, het inlevingsvermogen en de flexibiliteit heeft om in dit proces mee te denken. Uit onze eerdere samenwerking met Redie, tijdens de bouw van onze filialen in Malberg en Stein, bleken deze kwaliteiten aanwezig dat heeft voor ons in de partnerkeuze de doorslag gegeven.”

Anders dan anders

Tom Paullissen vult aan: “Het ontwerp van Redie is anders dan anders. Met name het mobiele en daarmee flexibele karakter van de winkel wijkt sterk af van een traditionele toonbankwinkel. De keuze voor mobiele, verrijdbare units, geeft de winkel een open en toegankelijk karakter en biedt de flexibiliteit om goede looplijnen en een perfecte presentatie te kunnen realiseren. Ook als het gaat om materiaalkeuze en afwerking is het filiaal van Paulissen Boulangerie uniek. In de samenwerking met Redie zijn wij tot de perfecte balans gekomen, waarin een boulangerie met een sterk ambachtelijk karakter is ingericht met de nieuwste en meest moderne apparatuur en materialen. Een ogenschijnlijk onmogelijke opgave, die uiteindelijk meer dan succesvol is uitgevoerd. Een perfecte samensmelting van modern én ambachtelijk.”

Zonder de juiste presentatie en inrichting sla je de plank volledig mis

Met de garantie van optimale versheid door een instore bakkerij, semi-zelfbediening, het gebruik van streekproducten en een exclusief aanbod van ter plekke handgemaakt spelt- en desembrood staat in de Paulissen Boulangerie beleving centraal. Alle dagen van de week wordt de klant begroet met de geur van vers gebakken brood.

Tom Paulissen: “Direct na de eerste dagen waarin Paulissen Boulangerie haar deuren opende zijn de reacties van onze klanten zeer positief en veelbelovend. Uiteraard staat de kwaliteit van onze producten voorop, maar zonder de juiste presentatie en inrichting in een winkel sla je de plank volledig mis. Wij zijn er trots op dat beide aspecten tot in de puntjes zijn uitgevoerd. En zoals wij gedurende het voortraject en de realisatie van de bouw de samenwerking met Redie hebben ervaren, passen de woorden betrokkenheid, flexibiliteit en kundigheid het best.”

Over Paulissen Bakkerijen

Paulissen Bakkerijen is een echte Maastrichtse bakker waar met liefde voor het vak dagelijks vers brood, vlaai en banket wordt gemaakt voor de diverse winkels in Zuid-Limburg. Als familiebedrijf is de hoge mate van betrokkenheid, bevlogenheid en flexibiliteit van alle medewerkers kenmerkend. Eigenaar Fred Paulissen en zijn twee zonen Luc en Tom coördineren de dagelijkse productie, logistiek en verkoop. Bij Paulissen Bakkerijen zijn ruim zeventig medewerkers werkzaam.

Redie Interieurs realiseert meerdere projecten voor bakkers interieur in Nederland. De concept ideeën van de ondernemer en marktkennis van zijn omgeving komen terug in het interieur.

website: www.paulissenbakkerijen.nl
download: projectleaflet

terug
Bakkerij Van Ravels Paulissen Bakkerscafe Bakkerij Van Otten Almelo Bakkerij Korengoud Bakkerij Gorthuis in Hoofddorp Bakkerij Schellens Tilbug Switch-me Bakkerij Schellens Van der Valk Switch-me Bakkerij De Reijsende Man Robert van Beckhoven

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbriefContact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn