home > projecten > retail food beverage concepts: Snowworld Zoetermeer

Snowworld Zoetermeer — Retail food & beverage concepts

Interieurbouw voor sport - en ski gelegenheid in Noord-Brabant

Een concept uitgewerkt bij het bekende Snowworld, indoor ski-paradijs in Zoetermeer. Snowworld is volledig ingericht in een après ski stijl inclusief een zelfbedieningsrestaurant. Het restaurant is opgebouwd als een kleine markt. Verschillende kramen zijn voorzien van daken, dakpannen en lantaarns. Alles aangekleed in total store en massief gebeitst hout. Robuste stenen zijn verwerkt in de toonbanken van het interieur en geven die typische bergen look.

Sportfaciliteit met zelfbedieningsconcept

Het zelfbiedingsconcept creëert bij het restaurant meerdere keuzemogelijkheden voor een consument in de juiste après ski ambiance. Door een duidelijk overzichtelijk producten indeling samen met een optimale routing, is de keuze snel gemaakt. Grote bezoekersaantallen worden goed verdeeld over de verschillende kramen. In het midden is centraal een plein met koffie, soupwell en warmhoud vitrines voor lekkernijen.

Redie Interieurs realiseert meerdere projecten voor retail en food beverage zaken in Nederland. De concept ideeën van de ondernemer en marktkennis van zijn omgeving komen terug in het interieur.

website: www.snowworld.nl
download: projectleaflet

terug
Crielaard Snoepwaren NS Kiosk Nederland Stations Huiskamer NS Whyn Tilburg Monkey Coffee Einstein Kaffee Berlin Yam Yam To Go Monop'station France Tankstation Staelens Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief


Contact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn