retail non food | retail food

Materiaalkeuze passend bij het gebruik

HEMA

Nederland

‘Echt HEMA’ is de leus die dagelijks door de HEMA winkels te horen is. Van meet af aan waren duidelijkheid, betrouwbaarheid, toegankelijkheid en optimisme al een paar van de kernwaarden van de HEMA. Tot op de dag van vandaag is dit nog altijd onveranderd gebleven en zijn de producten ook ‘Echt HEMA’. In principe worden alle producten zelf ontworpen en geproduceerd, hierdoor ligt de kwaliteit hoog, maar blijven de producten een toegankelijke prijs houden.’

Redie ging samen met Hema om tafel om verschillende presentatietafels te realiseren, passend bij de uitstraling van het interieur en geschikt voor het intensief gebruik van de druk bezochte winkels.

Een mooi voorbeeld hiervan is de brood- en schepkoektafel. Redie adviseerde in het materiaal volkern met een gefreesd motief in plaats van de vrolijke tegeltjes wat in uitvoering zwaar en bewerkelijk is. Naast dat volkern stevig materiaal is, is het ook duidelijk minder zwaar. Wat het voordeel oplevert voor het produceren, monteren, transporteren en eenvoudig te verplaatsen wanneer de winkel kiest voor een andere indeling. 

Inmiddels zijn de interieuronderdelen zoals Pick en Mix wandpresentatie, de brood- en schepkoektafel, “borrel” tafel,  het “toffe taart” meubel, etc opgenomen in het “standaard productieassortiment” bij Redie.

Naast het conceptmatige meubilair maken wij ook de maatwerkmeubelen zoals het condimenten meubel, wijnkoeling ombouw en zitbanken voor de horeca afdeling. 

Werkzaamheden
Engineering, productie & montage

Betrokkenen
HEMA Nederland, Sandenburg Concept Creation

Bijzonderheden
Materiaaladvies, Redie adviseerde in gebruik van diverse meubels waaronder het materiaal volkern met een gefreesd motief in plaats van de vrolijke tegeltjes. Naast stevig materiaal is volkern ook duidelijk minder zwaar, dit levert voordeel op voor het produceren, monteren, transporteren en eenvoudig te verplaatsen wanneer de winkel kiest voor een andere indeling

Delen:
Meer weten over onze projecten?

Meer weten over onze projecten?

Neem dan contact met ons op. Ruud vertelt u graag meer over onze organisatie en projecten.