retail non food

Oog en interieur, meten is weten

EYEWISH

Nederland

Eyewish is een keten van (zelfstandige) kwaliteitsopticiens en al meer dan 85 jaar toonaangevend in nederland. Samen met Eyewish hebben wij een modulair interieurconcept onwikkelt wat aansluit bij de uitstraling en functionaliteit van de opticien. Hierin is er rekening gehouden met materiaal, kwaliteit, juiste uitstraling en een passend budget. 

Met het modulaire interieurconcept bereikt de opticien een consistente uitstraling met een optimale indeling die eenvoudig met blokken op iedere locatie afgestemd wordt.
Op basis van een aangeleverde plattegrond wordt een vloerplan gemaakt met daarin de benodigde meubels zoals wandkasten, brillendisplays, oogmeetruimte en etalagemeubels, aangepast aan de beschikbare ruimte en specifieke behoefte van de locatie. Na een fysieke controle van de afmetingen en situatie van de ruimte worden de assemblages geproduceerd en waar nodig wordt een stukje maatwerk uitgewerkt. 

Het modulaire interieur zorgt voor efficiëntie in zowel het ontwerp- als het productieproces.

Nog een bijkomend voordeel van het modulair interieur, een wens van vrijwel iedere retailer, is de korte montagetijd 2-3 dagen. Dit geldt niet alleen voor vernieuwing van een bestaand interieur maaar ook voor een volledig nieuw interieur.

STERK STAALTJE MEETKUNDE ONTWIKKELT VOOR EEN OPTOMETRIST

Werkzaamheden
Engineering, productie & montage

Betrokkenen
Eyewish Nederland

Bijzonderheden
Een modulair interieurconcept met consistente uistraling ondanks de verschillende beschikbare ruimtes

Delen:
Meer weten over onze projecten?

Meer weten over onze projecten?

Neem dan contact met ons op. Ruud vertelt u graag meer over onze organisatie en projecten.