retail non food

Redie Interieurs verzorgt het interieur voor diverse L’Oreal winkels

L'Oréal Paris

Batavia Stad, Designer Outlet Roermond en Messancy

Realisatie van de juiste beleving, design en presentatie van de hoeveelheid kleine verpakkingen van het assortiment van L'Oréal, gaf de uitdaging aan het engineeringtraject. Door intensieve samenwerking met de klant en de engineers van Redie brachten we de wensen van de klant en de mogelijkheden op interieurgebied bij elkaar, wat resulteerde in een prachtig en gewenst resultaat.

Na de engineering werden alle meubels met de vele details nauwkeurig in elkaar gezet. Tijdens de productie werd nogmaals gecontroleerd of werkelijk alle producten op de juiste hoogte en passend in de meubels geplaatst konden worden. Overigens alle meubels die  bij Redie Interieurs worden geproduceerd worden in onze Productie in elkaar gezet ter controle alvorens deze op transport gaan.

Enkele onderdelen van deze winkel zijn circulair meubilair: onderdelen van andere winkels werden opgeknapt, en hergebruikt voor deze winkel.

De intensieve samenwerking in dit traject, was met Aannemersbedrijf Fried vd Laar die de bouwkundige en afbouwwerkzaamheden voor hun rekening namen. Het complete traject van deze 'High End' winkel  werd in maar liefst 6-8 weken gerealiseerd.

 

 

Werkzaamheden
Engineering, productie & installatie

Betrokkenen
Fried van de Laar

Bijzonderheden
Hergebruik van materialen

Delen:

“Redie kan net als Fried van de Laar drie stromen aan: seriematig, conceptueel en maatwerk. Dat past helemaal bij de behoefte en vragen van onze klanten. Zo kunnen we op een hele brede manier de klant in zijn behoefte bedienen. Dat maakt de keuze voor samenwerken met Redie eenvoudig.”

Jan van de Laar, Fried van de Laar
Meer weten over onze projecten?

Meer weten over onze projecten?

Neem dan contact met ons op. Ruud vertelt u graag meer over onze organisatie en projecten.