home > projecten > ambachtsmarkten / bakkerijen: Tim's Patisserie

Patisserie Van Tim — Bakkerij

strakke lijnen en geÏntegreerde koeltechniek

Voor de vestiging van Patisserie Van Tim in Waalwijk richtte Redie in samenwerking met Dosis interieur de nieuwe toonbank in, met een zeer strakke counterlijn. Het minimalistische lijnenspel en kleurgebruik laten de patisserie volledig tot zijn recht komen. De toonbank biedt bovendien ook ruimte aan de geavanceerde koeltechniek, die volledig uit het zicht is ingebouwd. De stekkerklare koelopstelling biedt geïntegreerde koeltechniek als onderdeel van het ontwerp. Zo zijn de roosters in dezelfde kleur gespoten als de voorzijde van de counter, voor maximale aandacht voor het product.  

Redie Interieurs realiseert meerdere projecten voor bakkers interieur in Nederland. De concept ideeën van de ondernemer en marktkennis van zijn omgeving komen terug in het interieur.

facebookpagina: Facebook Tim's Patisserie
download: projectleaflet

terug
Bakkerij Van Ravels Paulissen Bakkerscafe Bakkerij Van Otten Almelo Bakkerij Korengoud Bakkerij Gorthuis in Hoofddorp Bakkerij Schellens Tilbug Switch-me Bakkerij Schellens Van der Valk Switch-me Bakkerij De Reijsende Man Robert van Beckhoven

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbriefContact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn