home > projecten > ambachtsmarkten / bakkerijen: De echte bakker, Jan Swaanen te Hilvarenbeek

De echte bakker, Jan Swaanen te Hilvarenbeek — Bakkerij

modern en ambachtelijk

Net aan de rand van het centrum van Oisterwijk, in het Van Beugenkwartier, opende bakker Jan Swaanen kort na carnaval zijn nieuwe winkel, onderdeel van nieuwbouw met boven de winkel appartementen. Deze grootste bakkerswinkel van Oisterwijk kent een heel ander concept dan de klanten gewend waren: zelfbediening uit het ruime assortiment en met een aparte Sandwichbar, waar vers belegde broodjes en sandwiches worden verkocht. Die kunnen klanten in alle rust eten in het speciale zitgedeelte.

Warm

Redie tekende voor de complete inrichting van deze moderne ambachtelijke bakkerij, net als voor die van de andere winkel in Hilvarenbeek. De belangrijkste eis voor beide vestigingen: een sfeervolle winkel die de warmte van het product letterlijk en figuurlijk tot uiting laat komen. Daar zorgen de vele houtstructuren voor die in de winkel zijn verwerkt: warm en tegelijk licht en strak. Ook de verlichting en de warme kleuren op de muur dragen bij aan de gastvrije sfeer. Naar de enthousiaste reactie van de klanten te oordelen, is aan die eis ruimschoots voldaan.

Redie Interieurs realiseert meerdere projecten voor bakkerinterieurs in Nederland. De concept ideeën van de ondernemer en marktkennis van zijn omgeving komen terug in het interieur.

website: www.janswaanen.echtebakker.nl
download: projectleaflet

terug
Bakkerij Van Ravels Paulissen Bakkerscafe Bakkerij Van Otten Almelo Bakkerij Korengoud Bakkerij Gorthuis in Hoofddorp Bakkerij Schellens Tilbug Switch-me Bakkerij Schellens Van der Valk Switch-me Bakkerij De Reijsende Man Robert van Beckhoven

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbriefContact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn