home > projecten > ambachtsmarkten / bakkerijen: Bakkerij Driessen te Veldhoven

Bakkerij Driessen te Veldhoven — Bakkerij

Interieurbouw voor ambachtelijke Bakker in Noord Brabant

Een warm ambachtelijk maar modern concept, uitgewerkt bij Bakkerij Driessen. Door te werken met materialen zoals grijze tegels, rechtlijnige eikenhout kasten en een houten toonbank met steen en glas afgewerkt, is er die warme ambachtelijke strakke look. Het interieur is kenmerkend voor de Brabantse bakkerij; toegankelijk, laagdrempelig, warme sfeer en passend in de omgeving van het dorp Veldhoven, Noord Brabant.

Strak interieur met houten beleving

De juiste toonbank beleving creëert bij deze bakkerij een duidelijk overzicht van de producten indeling. Strak, modern maar toch met een ambachtelijke touch. Brood, vlaaien, gebak en de typische Engelse scones, waar deze bakkerij in gespecialiseerd is, komen goed tot hun recht door de eenzijdigheid van kleur en materiaal gebruik. De Engelse uitdrukking 'Less is More' past zeker bij deze bakkerij.

Redie Interieurs realiseert meerdere projecten voor bakkers interieur in Nederland. De concept ideeën van de ondernemer en marktkennis van zijn omgeving komen terug in het interieur.  

website: www.bakkerijdriessen.nl
download: projectleaflet

terug
Bakkerij Van Ravels Paulissen Bakkerscafe Bakkerij Van Otten Almelo Bakkerij Korengoud Bakkerij Gorthuis in Hoofddorp Bakkerij Schellens Tilbug Switch-me Bakkerij Schellens Van der Valk Switch-me Bakkerij De Reijsende Man Robert van Beckhoven

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbriefContact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn