home > projecten > ambachtsmarkten / bakkerijen: Bakkerij Korengoud

Bakkerij Korengoud — Bakkerij

Redie geeft bakkerij Korengoud jonge en ambachtelijke uitstraling

Bakkerij Korengoud in Oirschot is een van de eerste bakkerijen die is ingericht volgens het splinternieuwe Switch Me concept. Door een presentatie-eiland met in- en uitklapbare panelen kan de presentatie van deze bakkerij op ieder moment in een handomdraai worden aangepast op het aanbod.

Eigenaren Pieter van Assouw en Henk-Jan Liebrand wilden een jonge en tegelijk ambachtelijke uitstraling. Door de stalen frames van de Switch Me-meubels uit te rusten met eikenhouten panelen werd het gewenste effect op een ideale manier bereikt. Dezelfde panelen zijn ook gebruikt in de balie waarmee een uniforme robuuste uitstraling wordt bereikt.

Inklapbare presentatieplanken op heuphoogte op de route naar de kassa vormen een ideale etalageplaats voor artikelen die de klant tot impulsaankopen kunnen verleiden.

Het andere filiaal van de eigenaren, De Reijsende Man, is ook ingericht door Redie. Deze ambachtelijke brood- en banketbakkerij is gevestigd in een historisch pand in het oude centrum.  Hier is gekozen voor een trendy, jonge en lichte inrichting die contrasteert met het pand. Oud en nieuw vormen zo samen een sfeervol geheel.

Redie Interieurs realiseert meerdere projecten voor bakkers interieurs in Nederland. De concept ideeën van de ondernemer en marktkennis van zijn omgeving komen terug in het interieur.

website: www.oirschotsebakker.nl
download: projectleaflet

terug
Bakkerij Van Ravels Paulissen Bakkerscafe Bakkerij Van Otten Almelo Bakkerij Korengoud Bakkerij Gorthuis in Hoofddorp Bakkerij Schellens Tilbug Switch-me Bakkerij Schellens Van der Valk Switch-me Bakkerij De Reijsende Man Robert van Beckhoven

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbriefContact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn