home > projecten > ambachtsmarkten / bakkerijen: Bakkerij Gorthuis

Bakkerij Gorthuis in Hoofddorp — Bakkerij

‘Switchen’ tussen brood, kaas en delicatessen

Toen de eigenaren van de kaaswinkel in het naastgelegen pand ermee stopte, bedacht Aria Gorthuis zich geen moment: ze besloot van de twee ooit gesplitste winkels weer een geheel te maken en haar bakkerij uit te breiden met kaas, wijn en delicatessen.

Redie ontwikkelde voor de nieuwe ruimte een broodhoek die volledig gebaseerd is op het Switch Me concept, met een flexibel te benutten achterwand en in- en uitklapbare tafels. In het midden van de winkel ontmoeten brood en delicatessen elkaar, waarna de klant een logische overgang maakt naar de kazen en delicatessen.

Zelfs de vitrines zijn flexibel

Waar de broodhoek vooral een ambachtelijke sfeer uitademt met warme tinten, daar heeft de deli-hoek meer de uitstraling van een traiteur met frisse kleuren en een tegelwand. Hier is meer gebruik gemaakt van vaste elementen, met een koelvitrine voor kaas en vlees en een vitrine die voor salades en tapas is gereserveerd. Deze vitrine haakt wel aan op het Switch Me! Concept met de mogelijkheid om de koelruimte te vergroten of te verkleinen, en geschikt te maken voor diverse producten. De bakkershoek heeft twee gebaksvitrines: een eenlaagsvitrine voor gebak en een tweelaags voor taarten en vlaaien.

Bakkerij Van Ravels Paulissen Bakkerscafe Bakkerij Van Otten Almelo Bakkerij Korengoud Bakkerij Gorthuis in Hoofddorp Bakkerij Schellens Tilbug Switch-me Bakkerij Schellens Van der Valk Switch-me Bakkerij De Reijsende Man Robert van Beckhoven

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbriefContact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn