home > projecten > ambachtsmarkten / bakkerijen: Bakkerij Godschalk te Zevenaar

Bakkerij Godschalk in Zevenaar — Bakkerij

Open en lichte 'inloopwinkel' in nieuwe huisstijl

Bakkerij Godschalk heeft een grote banketbakkerij met koffiehoek in Zevenaar. Naast deze hoofdvestiging heeft Godschalk een kleinere winkel in het winkelcentrum nabij twee grote supermarkten, om ook daar 'in de loop' te zitten. Redie creëerde hiervoor een winkel met een open, lichte en toegankelijke uitstraling in de nieuwe huisstijl van deze bakkerij.

De kleine ruimte is optimaal benut. De oude L-vormige counter is vervangen door een rechte opstelling. Bij binnenkomst ziet de klant meteen het totale assortiment, dat uitnodigend is opgesteld. Door een deel van de counter te laten inspringen en zwart te kleuren, wordt de ruimte optisch vergroot. Een apart koeleiland biedt ruimte voor voorverpakt gebak en andere impulsproducten voor zelfbediening.

Felle accentkleur

Naast veel glas is gekozen voor een hoofdzakelijk witte en zwarte inrichting. Het oranje van het nieuwe logo komt terug in een feloranje presentatieblok bij de entree. Een sierlijke hanglamp zorgt voor extra sfeer in de verder praktische en open inrichting.

Proeven en films kijken

Omdat klanten vaak gaan staan bij de kassa of de snijmachine is daar een proefplankje neergezet met daarop de weekaanbieding. Klanten kunnen die proeven als ze even moeten wachten. Op een monitor zijn de aanbiedingen te zien en kunnen klanten kijken naar filmpjes over de bereiding van het brood.

Redie Interieurs realiseert meerdere projecten voor bakkers interieur in Nederland. De concept ideeën van de ondernemer en marktkennis van zijn omgeving komen terug in het interieur.  

website: www.godschalkbanket.nl
download: projectleaflet

terug
Bakkerij Van Ravels Paulissen Bakkerscafe Bakkerij Van Otten Almelo Bakkerij Korengoud Bakkerij Gorthuis in Hoofddorp Bakkerij Schellens Tilbug Switch-me Bakkerij Schellens Van der Valk Switch-me Bakkerij De Reijsende Man Robert van Beckhoven

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief



Contact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn