home > projecten > retail non food: Multifunctioneel presentatiemeubel Etos

Multifunctioneel presentatiemeubel Etos — Retail non food

Meerwaarde voor bijous en zonnebrillen

Etos wilde een multifunctioneel inzetbaar meubel voor twee assortimentsartikelen: bijous en zonnebrillen. Redie ontwikkelde hiervoor een meubel dat makkelijk plaatsbaar is, weinig ruimte inneemt en flexibel inzetbaar is. Daarmee wordt de presentatie van deze artikelen onderdeel van het winkelinterieur.

In de lente- en zomerperiode kan het meubel aan één zijde worden voorzien van zonnebrillen, terwijl de andere drie zijden bijous laten zien. In de wintermaanden bieden alle zijden ruimte aan bijous, met een presentatie en assortiment die zijn aangepast aan het seizoen.

Unieke samenwerking

Zowel tijdens de ontwikkeling als tijdens de uitrol van dit meubel over alle winkels was de samenwerking tussen de diverse disciplines uniek. Met resultaat: de combinatie van individuele wensen leidde tot een in alle opzichten optimaal product. Zo is de steun van de zonnebrillen specifiek ontwikkeld voor de individuele presentatie, maar ook voor het op voorraad houden van brillen in deze zelfde steun.

Meerwaarde

De bijousteuntjes en -fixatie zijn volgens de uitgangspunten van de bijouleverancier geïntegreerd in het meubel. De wisselende achtergrondfacings en kleurstellingen zijn in nauw overleg met Etos zo ontwikkeld dat ze makkelijk en snel met regelmaat gewijzigd kunnen worden. Daarmee ondersteunt het middel niet alleen letterlijk deze assortimentsartikelen, maar geeft er ook een meerwaarde aan.

Redie Interieurs realiseert meerdere interieurs voor nieuwe projecten in Nederland op maat voor kledingwinkels in Nederland. De concept ideeën van de ondernemer en marktkennis van zijn omgeving komen terug in het interieur.

website: www.etos.nl
download: projectleaflet

terug
Toletto Maranon Amsterdam L'Oréal flagship City Box Den Bosch Rituals Headquarters SO.CAP. Hairextentions ETOS Brilmeubel 2TheLoo De Meisjes van Blauw


Contact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn