home > projecten > retail non food: ActiveMilan te Bergen op Zoom

ActiveMilan te Bergen op Zoom — Retail non food

Interieurconcept voor sportfashion boetiek in Noord Brabant

ActiveMilan is een sterk groeiende trendy eigentijdse sportwinkel. Modieuze topmerken voor recreatieve en professionele sporters, in een omgeving waar strak en eenvoud rust brengt in de winkelrouting. Door te werken met materialen zoals industriële vloeren, frisse oranje muurkleuren en een eenvoudige vormgegeven kassabalie is er een designers look ontstaan. Het interieur is kenmerkend voor een exclusieve sportzaak; servicegericht en juiste interieur indeling voor elke sport.

Strak en eenvoud voor optimale routing

Nieuwe exclusieve winkels geven de doorgaans voorspelde winkelstraten kleur en sfeer. Met een interieur op maat creëren deze boetiekjes vaak de eigen weg. ActiveMilan heeft een specifieke grote sporters doelgroep die ook geïnteresseerd is in een modieus outfit. Eenvoud met de focus op kledingmerken van kwaliteit. Deze gedachte is verwerkt in het winkel interieur.

Redie Interieurs realiseert meerdere projecten op maat voor kledingwinkels in Nederland. De concept ideeën van de ondernemer en marktkennis van zijn omgeving komen terug in het interieur.

website: www.activemilan.com
download: projectleaflet

terug
Toletto Maranon Amsterdam L'Oréal flagship City Box Den Bosch Rituals Headquarters SO.CAP. Hairextentions ETOS Brilmeubel 2TheLoo De Meisjes van Blauw


Contact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn