home > projecten >retail non food: 2TheLoo

2TheLoo — Retail non food

Interieurbouw voor een beleving in Amsterdam

Een interieurproject dat je kennis laat maken met het prijswinnende toiletwinkelconcept van 2TheLoo in Amsterdam. Door te werken met een hoge kwaliteit aan sanitaire voorzieningen, moderne materialen en kleuren en met excentrieke fotografie is er die typische 2TheLoo look ontstaan. Een ware ervaring en een plezier om te beleven. Het interieur maakt deze alledaagse behoefte een ware belevenis: humor, kunst, sfeer met kwaliteit en passend in het innoverende en trendy Amsterdam.

Trendy interieurconcept

Dit concept creëert bij dit Retail non food project een frisse, schone en kwalitatieve omgeving voor de consument. Samen met het overzichtelijke winkelgedeelte vormt dit moderne interieur voor deze startende onderneming een ware belevenis.

Redie Interieurs realiseert meerdere interieurs voor nieuwe projecten in Nederland. De concept-ideeën van de ondernemer en marktkennis van zijn omgeving komen terug in het interieur.

website: www.2theloo.com
download: projectleaflet

terug
Toletto Maranon Amsterdam L'Oréal flagship City Box Den Bosch Rituals Headquarters SO.CAP. Hairextentions ETOS Brilmeubel 2TheLoo De Meisjes van Blauw


Contact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn