home > projecten > retail food beverage concepts: Tankstation Staelens te Eede (Zeeland)

Tankstation Staelens te Eede (Zeeland)

Grenzeloze service in strandsfeer

Langs Rijksweg 55, op de grens met België, ligt in het Zeeuwse Eede het totaal vernieuwde tankstation Staelens, één van de weinige tankstations waar je nog bediend wordt aan de pomp. De gezellige nieuwe shop, die geheel door Redie is ontworpen en gebouwd, is wel self-service, met de nadruk op service. In vijf dagen tijd is de oude shop vanaf casco helemaal nieuw opgetrokken. Een kwestie van goed plannen en voorbereiden. In augustus 2012 start Redie met de verbouwing van een tweede tankstation voor Staelens.

De sfeer van Zeeland

De shop is zeker in het zomerseizoen een trekpleister voor toeristen. Maar ook 'locals' komen er graag voor een croissantje of een flesje wijn. Grote visuals van een dampende kop verse koffie trekken klanten naar de koffiecorner en broodjescounter. Wie er heeft getankt, krijgt gratis een kopje koffie. De warme zandtinten, de houtkleurige pvc-vloer en het sfeervolle donkergrijs op de muren ademen de sfeer van Zeeland. Ronde, antracietkleurige meubels zorgen voor extra ruimte en overzicht voor de klant die bijvoorbeeld een snack voor onderweg zoekt. Het licht in de shop kreeg extra aandacht, met een uitgebreid lichtplan. De counter wordt aangelicht met LED-verlichting en is daarmee functioneel én fraai.

Redie Interieurs realiseert meerdere projecten voor retail en food beverage zaken in Nederland. De concept ideeën van de ondernemer en marktkennis van zijn omgeving komen terug in het interieur.

download: projectleaflet

Dit project is gemaakt in samenwerking met Koevering Koeling BV

terug
Crielaard Snoepwaren NS Kiosk Nederland Stations Huiskamer NS Whyn Tilburg Monkey Coffee Einstein Kaffee Berlin Yam Yam To Go Monop'station France Tankstation Staelens Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief


Contact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn