home > projecten > retail food beverage concepts: Smullers/Kiosk in Goes

Smullers/Kiosk in Goes — Retail food & beverage concepts

smullers nieuwe stijl loopt als een sneltrein

Redie is verantwoordelijk voor de inrichting van een groot aantal formules op NS stations, zoals de bekende Kiosk. Op station Goes kunnen reizigers sinds enige tijd terecht in de volledig gerestylde Kiosk. Die is bovendien uitgebreid met een Smullers-counter met lekkere, warme en vertrouwde Hollandse snacks van goede kwaliteit, die je gemakkelijk en snel kunt meenemen. Het strakke interieur met frisse materialen en kleuren nodigt reizigers uit om te kijken, te kiezen en te kopen. Het nieuwe interieur, inclusief de signing, is ontworpen door architectenbureau Claessens Erdman uit Amsterdam. Redie verzorgde de totale uitvoering.

Snelheid

Snelle service is een belangrijk kenmerk van Kiosk en Smullers. De routing is zo ontwikkeld dat producten makkelijk te vinden zijn. De servicebalie van de Kiosk loopt over in de counter van Smullers. In meerdere opzichten handig voor de klant, want het personeel van Smullers en Kiosk kan zo voor elkaar inspringen. En wie veel haast heeft, kan een snack 'uit de muur' trekken.

Redie Interieurs realiseert meerdere projecten voor retail en food beverage concepts in Nederland. De concept ideeën van de ondernemer en marktkennis van zijn omgeving komen terug in het interieur.

website: http://retail.nsstations.nl/formules/smullers
download: projectleaflet

terug
Crielaard Snoepwaren NS Kiosk Nederland Stations Huiskamer NS Whyn Tilburg Monkey Coffee Einstein Kaffee Berlin Yam Yam To Go Monop'station France Tankstation Staelens Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief


Contact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn