home > projecten > retail food beverage concepts: Monkey Coffee

Monkey Coffee

KOFFIE, BAGELS EN DONUTS OM MEE WEG TE LOPEN

In Duitsland in het een begrip: Monkey Donuts, de take-away winkel voor donuts, muffins, bagels en meer. Bij de introductie van dit concept in Nederland, bleek vooral veel belangstelling voor de combinatie van de lekkernijen met verse koffie-to-go. Er is zelfs een eigen koffiemerk ontwikkeld. Monkey Coffee is hip, trendy en laagdrempelig, net als de inrichting door Redie.

De speciale, grote vitrine - vierlaags en twee meter lang - is van alle kanten in de winkel zichtbaar. Een echte blikvanger. Volledig transparant biedt hij klanten de perfecte presentatie voor het grote assortiment aan kleurrijke en veelvormige lekkernijen.

Geïntegreerde koeling

De mooie achterwand laat de koffieapparaten goed tot hun recht komen. In de counter ervoor is een saladiere geïntegreerd. Deze kleine tweelaags koeling is bestemd voor alles wat goed gekoeld moet blijven, zoals de toppings. Aan de voorkant van de counter wordt het logo van Monkey Coffee fraai aangelicht. De hippe felroze kleur van het logo heeft Redie ook terug laten komen in de wanden. Na deze eerste vestiging van Monkey Coffee aan het Pieter Vreedeplein in Tilburg staan alweer twee nieuwe vestigingen op de rol.

Redie Interieurs realiseert meerdere projecten voor retail en food beverage zaken in Nederland. De concept ideeën van de ondernemer en marktkennis van zijn omgeving komen terug in het interieur.

website: www.monkeycoffee.nl
download: projectleaflet

terug
Crielaard Snoepwaren NS Kiosk Nederland Stations Huiskamer NS Whyn Tilburg Monkey Coffee Einstein Kaffee Berlin Yam Yam To Go Monop'station France Tankstation Staelens Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief


Contact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn