home > projecten > retail food beverage concepts: Döner Company te Leiden

Döner Company te Leiden — Retail food & beverage concepts

Mediteraan interieur voor Döner in Overijssel

Een warm en zuidelijk concept uitgewerkt bij Döner Company in Leiden. Door te werken met materialen zoals tegels met terracotta kleuren en een glasvitrine die zicht geeft op de open keuken, is er die typische mediterrane food look. Het interieur is kenmerkend voor de Retail food & beverage; open, overzichtelijke productencategorie, warme sfeer en passend in de Retail functie van eetzaak Döner in de stad Leiden.

Mediterrane concept

Dit concept creëert bij deze food & beverage zaak die duidelijk overzichtelijke producten indeling. Een product keuze is snel gemaakt. De hoge kwaliteitsstandaard en de consequente omzetting van de bedrijfsfilosofie in de praktijk van Döner Company, is verwerkt in het interieur van deze Döner.

Redie Interieurs realiseert meerdere projecten voor retail en food beverage concepts in Nederland. De concept ideeën van de ondernemer en marktkennis van zijn omgeving komen terug in het interieur.

website: www.donercompany.nl
download: projectleaflet

terug
Crielaard Snoepwaren NS Kiosk Nederland Stations Huiskamer NS Whyn Tilburg Monkey Coffee Einstein Kaffee Berlin Yam Yam To Go Monop'station France Tankstation Staelens Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief


Contact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn