home > projecten > ambachtsmarkten / ijssalon-chocolaterie: Gelateria Luna Rossa in Maastricht

Gelateria Luna Rossa in Maastricht — IJssalon

Dubbel genieten in de beste en mooiste ijssalons van Maastricht

Luna Rossa in Maastricht is het type ijssalon dat zelfs in Italië positief zou opvallen. De gelateria van meesterkok en meester-ijsbereider Huub Biro van Trattoria Senza Nome ademt in alles de sfeer van Italië. Bezoekers worden, getuige recensies op internet, niet alleen enthousiast van de enorme bergen heerlijk ijs in de vitrine, maar ook van het interieur, dat geheel is verzorgd door Redie. Luna Rossa kenmerkt zich door zeer hoogwaardige materialen en hoogglans spuitwerk in zwart, wit en rood. Op de in rood leer gestoffeerde banken langs de wand is het wel erg comfortabel ijs eten. En de opvallende ronde ijsvitrine werd door de eigenaar zelf uit Italië geïmporteerd.

Identieke tweede vestiging

De sfeervolle vestiging aan de Graanmarkt, bij het Onze Lieve Vrouweplein, liep zo goed, dat Huub Biro besloot een vrijwel identieke tweede vestiging te openen aan de Hoogbrugstraat in Maastricht. Ook die werd weer volledig ingericht door Redie. Twee toplocaties waar je in een geweldige ambiance ijs van topkwaliteit eet. En waar je tot slot ook nog een echte Italiaanse espresso kunt bestellen.

Redie Interieurs realiseert meerdere projecten voor ijssalon interieurs in Nederland. De concept ideeën van de ondernemer en marktkennis van zijn omgeving komen terug in het interieur.

download: projectleaflet

Dit project is gemaakt in samenwerking met Koevering Koeling BV

terug
Coco & Sebas, dutch chocolate Rousseau Chocolade IJscafé Danice IJssalon Luciano Wassenaar IJssalon Luciano Overveen Gelateria Maxim's Gelateria Luna Rossa IJssalon De Dames in Son Capri IJssalon Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief


Contact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn