home > projecten > ambachtsmarkten / ijssalon-chocolaterie: Chocolaterie De Roset

Chocolaterie De Roset te Castricum — Chocolaterie

Interieurbouw voor chocolaterie in Noord Holland

Een interieurbouw uitgewerkt bij chocolaterie De Roset, aangesloten bij Het Gilde van de Betere Banketbakkers. Het logo van deze gilde “Heerlijk & Heerlijk” is verwerkt in de materialen zoals lampen, muurschilderingen en klassieke kasten. Het interieur is kenmerkend voor een banketbakkerij aangesloten bij deze gilde; exclusief, topkwaliteit in banket, warme sfeer en passend in de omgeving van het dorp Castricum, Noord Holland.

Interieurconcept op maat

Het interieur creëert bij deze banketbakkerij een beleving van beroeptrots en liefde voor alles wat zoet en hartig is. De opvallende producten indeling benadrukt de exclusiviteit van deze banketbakker. Het interieur geeft de consument de bevestiging van een hoge kwaliteitsaankoop.

Redie Interieurs realiseert meerdere projecten voor bakkers interieur in Nederland. De concept ideeën van de ondernemer en marktkennis van zijn omgeving komen terug in het interieur. 

download: projectleaflet

terug
Coco & Sebas, dutch chocolate Rousseau Chocolade IJscafé Danice IJssalon Luciano Wassenaar IJssalon Luciano Overveen Gelateria Maxim's Gelateria Luna Rossa IJssalon De Dames in Son Capri IJssalon Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief


Contact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn