home > projecten > ambachtsmarkten / ijssalon-chocolaterie: IJssalon De Dames in Son

IJssalon De Dames in Son — IJssalon & Bonbons

Chocolaterie en ijs vormen de kleuraccenten

Twee dames uit Oirschot besloten zes jaar geleden een chocolaterie annex ijssalon te openen in het luxere segment. De naam werd, heel toepasselijk, De Dames. Recent ging het tweede filiaal open, dit keer in Son, aan de Nieuwstraat. Opnieuw tekende Redie voor zowel ontwerp als inrichting. Het concept dat zich in Oirschot ruim heeft bewezen, werd in Son ondergebracht in een nieuwbouwpand, waarboven appartementen liggen. Redie zelf bewees hiermee opnieuw niet alleen topkwaliteit te leveren, maar dat ook te doen met een minimum aan overlast.

Mooiste ijsvitrine

De kleurstellingen van De Dames zijn bewust heel basic, met veel houttinten, zwarte kastjes en een zwart/grijze vloer, zodat de kleurige producten optimaal tot hun recht komen. Met succes, want De Dames wonnen al een keer de prijs voor mooiste ijsvitrine.

Redie Interieurs realiseert meerdere projecten voor ijssalon interieurs in Nederland. De concept ideeën van de ondernemer en marktkennis van zijn omgeving komen terug in het interieur.

website: www.dedames.net
download: projectleaflet

terug
Coco & Sebas, dutch chocolate Rousseau Chocolade IJscafé Danice IJssalon Luciano Wassenaar IJssalon Luciano Overveen Gelateria Maxim's Gelateria Luna Rossa IJssalon De Dames in Son Capri IJssalon Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief


Contact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn