home > projecten > ambachtsmarkten / ijssalon-chocolaterie: Capri IJssalon te Zierikzee

Capri IJssalon te Zierikzee — IJssalon

Interieurconcept voor Italiaanse ijssalon in Zuid Holland

Een modern interieurconcept uitgewerkt bij ijssalon Capri, een begrip in de omgeving van Zierikzee. Door te werken met materialen zoals lichte vloertegels, witte banken in contrast met een donkerhouten bar en tafels is er die typische strakke frisse look. Het interieur is kenmerkend voor een ijssalon; toegankelijk, fris en clean ingericht voor een kort eetmoment en passend in de omgeving van de stad Zierikzee, Zuid Holland.

Fris interieur voor Italiaans ijs

Het interieurconcept creëert bij deze ijssalon een duidelijk overzicht in de grote variatie aan ijssmaken. Door de strakke vormgeving is de salon zelfs in de drukste en warmste periodes van het jaar een fris en prettige ruimte om in alle rust te genieten van een ijsje.    

Redie Interieurs realiseert meerdere projecten voor ijssalon interieurs in Nederland. De concept ideeën van de ondernemer en marktkennis van zijn omgeving komen terug in het interieur. 

website: www.capri.nl
download: projectleaflet

Dit project is gemaakt in samenwerking met Koevering Koeling BV

terug
Coco & Sebas, dutch chocolate Rousseau Chocolade IJscafé Danice IJssalon Luciano Wassenaar IJssalon Luciano Overveen Gelateria Maxim's Gelateria Luna Rossa IJssalon De Dames in Son Capri IJssalon Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief


Contact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn