home > projecten > retail non food: Maranon Amsterdam

Maranon Amsterdam — Retail non food

tropische sappen in een Amsterdamse hangmat

Wat doe je als je een hippe hangmattenwinkel hebt aan de gezellige Bloemenmarkt in Amsterdam, maar toch je oude juice bar mist? Dan maak je een tropische, relaxte combinatie!  Hiervoor riep de eigenaar van Maranon de hulp in van een bevriende en gerenommeerde architect en je laat Redie de uitvoering tot in de puntjes verzorgen.

Ronde counter

Het resultaat: een bijzondere ronde ijsvitrine van IFI in het midden van de winkel, waar klanten verse tropische vruchtensappen en vruchtenijs kunnen kopen. De uitgifte en de open bereidingsruimte zijn helemaal rond. De patronen in de terrazzovloer sluiten daar fraai bij aan. Er is gekozen voor hoogwaardige materialen, zoals Coreau en bamboe voor een fraaie afwerking. Het bamboe en de carameltinten in de counter met verder witte werkbladen contrasteren mooi met de kleurige hangmatten eromheen.

Redie Interieurs realiseert meerdere interieurs voor nieuwe projecten in Nederland. De concept ideeën van de ondernemer en marktkennis van zijn omgeving komen terug in het interieur.

website: www.maranon.net
download: projectleaflet

terug
Toletto Maranon Amsterdam L'Oréal flagship City Box Den Bosch Rituals Headquarters SO.CAP. Hairextentions ETOS Brilmeubel 2TheLoo De Meisjes van Blauw


Contact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn