home > projecten > retail non food: City Box Den Bosch

City Box Den Bosch — Retail non food

City Box introduceert unieke shop-in-shop

City Box biedt tijdelijke opslagruimte voor wie gaat verbouwen, verhuizen of extra ruimte nodig heeft. De vestiging in Den Bosch beschikt, als eerste in Nederland, over een unieke shop-in-shop met producten als verhuisdozen, schoonmaakmiddelen, klusmaterialen en andere zaken die goed van pas komen bij een verhuizing of verbouwing. Redie ontwikkelde het concept samen met ontwerpster Babette Porcelijn. 

Nadat Porcelijn voor City Box een nieuwe huisstijl had ontwikkeld, besloot City Box het verhuurconcept uit te breiden met een shop-in-shop die toegang biedt tot de hal met units. De winkel biedt een ruim assortiment schilders- en inpakmaterialen. Ook kan de klant er snel uitrekenen hoeveel kuub opslagruimte nodig is voor een bepaald aantal verhuisdozen. De winkel is gekoppeld aan een koffiehoek. Die is - net als de units - 24 uur per dag bereikbaar voor klanten. De wand met verkoopartikelen is ‘s nachts met een rolluik afgesloten.

Bouwsfeer

Die shop maakt dankzij de frisse gele kleur van de huisstijl ook aan de buitenkant duidelijk herkenbaar wat de entree is. In de winkel markeert een deur met daaromheen een plaat in betonlook met ingefreesde blauwe LED-verlichting de ingang naar de hal met de units. In de shop zelf is vooral gebruik gemaakt van underlaymentplaten voor een basic uitstraling, in de sfeer van een bouwplaats. Het verlaagde plafond in de koffiehoek en zelfs de vloer zijn van underlayment, wat redelijk uniek is. Losse ovale zuilen van wit HPL brengen actieproducten onder de aandacht.

Deze eerste shop-in-shop benut City Box als testlocatie. Het is de bedoeling dat op termijn alle grote locaties zo’n winkel krijgen.

Redie Interieurs realiseert meerdere interieurs voor nieuwe projecten in Nederland. De concept ideeën van de ondernemer en marktkennis van zijn omgeving komen terug in het interieur.

download: projectleaflet

terug
Toletto Maranon Amsterdam L'Oréal flagship City Box Den Bosch Rituals Headquarters SO.CAP. Hairextentions ETOS Brilmeubel 2TheLoo De Meisjes van Blauw


Contact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn