home > projecten > retail food beverage concepts: Yam Yam To Go

Yam Yam To Go

retourtje AziË op NS-stations

YamYam To Go is een Aziatisch food concept dat in het buitenland al een goede naam heeft hoog te houden. Utrecht CS had de primeur van de allereerste Yam Yam To Go in Nederland. Inmiddels kunnen ook reizigers op de NS-stations Rotterdam en Leiden genieten van de verse Aziatische take away maaltijden.

De bezoeker staat bij binnenkomst direct tegenover de grote counter, met een al even groot assortiment. De basis bestaat uit bami, nasi, mie enzovoort, dat naar smaak wordt aangevuld met vis-, vlees- en vegetarische gerechten en sauzen. Ook zijn er Aziatische sandwiches, saté, soep of een broodje bapao. Een drankje en naar wens eetstokjes of lepels maken het af.

Transparant

Redie verzorgt in Nederland de volledige inrichting van deze franchiseketen.  Uiteraard helemaal volgens de huisstijl, met een hippe zwart-rode uitstraling. De wanden zijn voorzien van fullcolour printwerk met onder meer Chinese draken. Naast de vaste elementen – zoals de afvalbak met twee meter hoge eetstokjes - is er ook ruimte voor Redie’s eigen inbreng, bijvoorbeeld met de presentatiemodules die zo zijn gemaakt dat de foodboxes iets voorover hellen. De eis van maximale transparantie wordt hier zeker waargemaakt.

Koel

Het vernuft zit 'm in de gebruikte technieken. Een grote hoeveelheid zware ovens en combisteamers zorgt ervoor dat de klant snel zijn bestelling in ontvangst kan nemen en op tijd zijn trein kan halen. Redie vertaalde de wensen van NS samen met Koevering Koeling in de nieuwste koeltechnieken van het merk AKE. De drie koelunits van in totaal 3,5 meter lengte lijken een geheel te vormen. Dat is te danken aan de verdiepte inbouw en de grote glazen bak over de drie units heen.

Redie Interieurs realiseert meerdere projecten voor retail en food beverage zaken in Nederland. De concept ideeën van de ondernemer en marktkennis van zijn omgeving komen terug in het interieur.

website: www.yamyamtogo.com
download: projectleaflet

terug
Crielaard Snoepwaren NS Kiosk Nederland Stations Huiskamer NS Whyn Tilburg Monkey Coffee Einstein Kaffee Berlin Yam Yam To Go Monop'station France Tankstation Staelens Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief


Contact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn