home > projecten > retail food beverage concepts: Whyn Tilburg

Whyn Tilburg

het verhaal achter de inrichting

Tilburg heeft sinds half juni een unieke wijnwinkel: aan de Schouwburgring  onderging het uitgebrande Randstad-pand een totale transformatie tot Whyn, een pilotstore van wat zich moet ontwikkelen tot een nieuwe franchise van het Tilburgse Verbunt Wijnkopers. De beleving van en de verhalen rondom wijn staan centraal.

Redie kwam uit een pitch met drie andere partijen naar voren als beste partner. "Waar andere partijen een plaatje met een praatje voorlegden, zijn wij een reis aangegaan met de klant. En we wisten hen tijdens die reis aangenaam te verrassen", vertelt accountmanager Cor Swinkels.

Vitrines

Redie Interieurs realiseerde van vloer tot plafonds, inclusief bekabeling en verlichting, een pand waarin het verhaal achter de wijn centraal staat. In een proeflokaal, dat met een glazen wand van de winkel is gescheiden, kunnen klanten deelnemen aan workshops en proeverijen. De wijn zelf ligt in vitrines van staal, glas en hout. Via tablets kunnen klanten informatie bij de vitrines opvragen. De vitrines zijn zo ontwikkeld dat ze ook in toekomstige Whyn-winkels kunnen worden benut, ongeacht verschillen in oppervlak, voor een eenduidige uitstraling.

Redie Interieurs realiseert meerdere projecten voor retail en food beverage zaken in Nederland. De concept ideeën van de ondernemer en marktkennis van zijn omgeving komen terug in het interieur.

website: www.whynshop.nl
download: projectleaflet

terug
Crielaard Snoepwaren NS Kiosk Nederland Stations Huiskamer NS Whyn Tilburg Monkey Coffee Einstein Kaffee Berlin Yam Yam To Go Monop'station France Tankstation Staelens Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief


Contact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn