home > projecten > retail food beverage concepts: Crielaard Snoepwaren

Crielaard Snoepwaren Volendam — Retail Food & Beverage

‘Snoepje’ van een winkel in hartje Volendam

Volendammers zijn harde werkers, maar weten ook van het leven te genieten. Met hun snoepwinkel dragen vader Peter en dochter Kelly Crielaard aan dat laatste zeker bij. Na tien jaar een kraam op het binnenplein van winkelcentrum Havenhof te hebben gerund, betrokken ze vorig jaar een eigen unit. Redie ontwierp en realiseerde een heel bijzonder interieur.

Volgens regionale media is Crielaard snoepwaren de 'mooiste winkel' van Volendam. De hele inrichting is in stijl met het kleurrijke snoepgoed. De nagebootste winkelluifel in vrolijke kleuren, een kleurrijke wandelstok nabij de ingang, de zuurstokroze vloer en de levensgrote afbeelding van een nostalgische draaimolen maken dat je je meteen waant in een waar snoepparadijs.

Gluten- en suikervrij snoep

En dat is het ook. Met 76 soorten drop, een ruim assortiment losse chocolade en luxe bonbons en zelfs gluten- en suikervrij snoep heeft Crielaard alles voor de zoetekauw. Of voor wie een speciaal kraam-, verjaardags- of huwelijksgeschenk zoekt.

Toeristentrekker

De enorme counter van bijna twaalf meter is de plek waar snoep wordt verhandeld als warme vis. Niet alleen aan Volendammers die hier een pondje bonbons komen kopen, ook voor toeristen is de winkel een trekpleister. Vanuit de hele wereld kijken zij hier hun ogen uit. En nemen een uniek souvenir mee naar huis.

Redie Interieurs realiseert meerdere projecten voor retail en food beverage zaken in Nederland. De concept ideeën van de ondernemer en marktkennis van zijn omgeving komen terug in het interieur.

facebook: Crielaard Snoepwaren op Facebook

terug
Crielaard Snoepwaren NS Kiosk Nederland Stations Huiskamer NS Whyn Tilburg Monkey Coffee Einstein Kaffee Berlin Yam Yam To Go Monop'station France Tankstation Staelens Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief


Contact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn