home > projecten > retail food beverage concepts: Breaxx in o.a. Alkmaar

Breaxx in o.a. Alkmaar — Retail food & beverage concepts

Gloednieuw concept voor busreizigers

Breaxx is een gloednieuw concept voor busreizigers: een conveniencestore in frisse en lichte kleuren, ontwikkeld door Lekkerland en Redie, in opdracht van Connexxion. Reizigers kunnen hier onder meer voorverpakte dranken en etenswaren kopen. Er zijn koelvitrines met verse producten, tot zelfs taarten en vlaaien. Ook is er een ruim assortiment aan tijdschriften. Het uitgebreide bakery-gedeelte verkoopt verse broodjes. De winkel beschikt over wifi en een mobiel oplaadpunt voor de ov-chipkaart.

Nieuwe vestigingen

Ook voor vragen over het busvervoer kunnen reizigers in Breaxx terecht. Met goed zicht op de aankomende en vertrekkende bussen en met de actuele vertrektijden op schermen, kunnen zij zo hun wachttijd veraangenamen met een 'moment voor zichzelf onderweg'. Breaxx richt zich op een breed publiek, van scholieren en forensen tot winkelende gezinnen.  Inmiddels zijn twee Breaxx-vestigingen geopend, in Enschede en Alkmaar. De volgende vestiging opent in Amstelveen, nabij een busstation en parkeergarage.

Redie Interieurs realiseert meerdere projecten voor retail en food beverage concepts in Nederland. De concept ideeën van de ondernemer en marktkennis van zijn omgeving komen terug in het interieur.

website: www.connexxion.nl/breaxx
download: projectleaflet

terug
Crielaard Snoepwaren NS Kiosk Nederland Stations Huiskamer NS Whyn Tilburg Monkey Coffee Einstein Kaffee Berlin Yam Yam To Go Monop'station France Tankstation Staelens Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief


Contact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn