home > projecten > retail food beverage concepts: BoboQ te Den Bosch

BoboQ te Den Bosch — Retail food & beverage concepts

sprankelende omgeving voor trendy bubble tea

Wel eens gehoord van Bubble Tea? Dit typisch Taiwanese drankje verovert nu ook de Nederlandse markt. In Den Bosch aan het Stationsplein opende BoBoQ zijn eerste vestiging. Inmiddels is er ook een BoBoQ in station Eindhoven. Bubble tea is een soort icetea met zachte bubbels (boba), verkrijgbaar in diverse smaken met tot de verbeelding sprekende namen als Strawberry Yoghurt met Strawberry Boba of Mango Green Tea met Popping. Redie verzorgde de opvallende, hippe en kleurrijke inrichting van dit nieuwe concept, dat helemaal aansluit bij de aparte smaakbeleving.

Bestickerde wand voor speels effect

Opdrachtgever Tastan Investments heeft de rechten voor dit concept voor Nederland, België en Frankrijk gekocht en ontwikkelde samen met Redie de nieuwe huisstijl, die letterlijk sprankelt met frisse, felle kleuren. De hagelwitte counter met rvs-werkbladen kreeg aan de voorzijde een felle oranje plaat met daarachter Led-verlichting. Het logo springt daardoor meteen in het oog. Ook de felgroene en feloranje wanden zijn echte blikvangers. De groene wand werd niet geverfd, maar bestickerd voor een speels effect.

Redie Interieurs realiseert meerdere projecten voor retail en food beverage concepts in Nederland. De concept ideeën van de ondernemer en marktkennis van zijn omgeving komen terug in het interieur.

website: www.boboq.de
download: projectleaflet

terug
Crielaard Snoepwaren NS Kiosk Nederland Stations Huiskamer NS Whyn Tilburg Monkey Coffee Einstein Kaffee Berlin Yam Yam To Go Monop'station France Tankstation Staelens Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief


Contact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn