home > projecten > ambachtsmarkten / ijssalon-chocolaterie: 't Begin te Domburg

't Begin te Domburg — IJssalon

Interieurbouw voor speciaalzaak in Zeeland

Een concept uitgewerkt bij de veelzijdige speciaalzaak, horeca en winkel 't Begin in Domburg. Door te werken met materialen zoals laminaat met een houtnerf, witte tegels voor de muur als decoratie, zwart geschilderde kasten is er die typische herkenbare look. Het interieur is kenmerkend voor deze zaak met vele specialiteiten; laagdrempelig, warme sfeer en passend in de omgeving van het dorp Domburg, Zeeland.

Overzichtelijk concept voor horeca en winkel

Het concept creëert bij deze speciaalzaak, horeca en winkel een heel duidelijk overzicht in de specialiteiten indeling. Er is bijvoorbeeld rekening gehouden met twee ingangen, voor de ijssalon en de bakkerij, maar ook voor de lunchroom.

Redie Interieurs realiseert meerdere projecten voor speciaal zaken in Nederland met meerdere specialiteiten. De concept ideeën van de ondernemer en marktkennis van zijn omgeving komen terug in het interieur.

website: www.tbegindomburg.nl
download: projectleaflet

terug
Coco & Sebas, dutch chocolate Rousseau Chocolade IJscafé Danice IJssalon Luciano Wassenaar IJssalon Luciano Overveen Gelateria Maxim's Gelateria Luna Rossa IJssalon De Dames in Son Capri IJssalon Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief


Contact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn