home > projecten > ambachtsmarkten / ijssalon-chocolaterie: De Dames te Oischot

De Dames te Oirschot — IJssalon & Chocolaterie

nterieurbouw voor excentrieke salon in Noord Brabant

Een warm excentriek interieur waarbij genieten centraal staat, uitgewerkt bij ijssalon & chocolaterie De Dames. Door te werken met meerdere materialen zoals geblokte vloertegels, eikenhout, felle muurkleuren, kroonluchters en halogeen verlichting is er een geheel eigen sfeer van De Dames. Het interieur past bij een salon met twee basisproducten; toegankelijk,  warme lokale sfeer  en passend in de omgeving van het dorp Oirschot, Noord Brabant.

Interieur met een zelfbedieningsconcept

Het zelfbiedingsconcept creëert bij deze salon meerdere keuzemogelijkheden voor een consument. Door een overzichtelijke productindeling van alle verschillende chocolaterie producten is de kans op impulsaankopen groter. Er is ruimte om de behoefte van de consument in ijs of chocolade te vervullen.

Redie Interieurs realiseert meerdere projecten voor ijssalon interieurs in Nederland. De concept ideeën van de ondernemer en marktkennis van zijn omgeving komen terug in het interieur. 

website: www.dedames.net
download: projectleaflet

terug
Coco & Sebas, dutch chocolate Rousseau Chocolade IJscafé Danice IJssalon Luciano Wassenaar IJssalon Luciano Overveen Gelateria Maxim's Gelateria Luna Rossa IJssalon De Dames in Son Capri IJssalon Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief


Contact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn