home > projecten > ambachtsmarkten / ijssalon-chocolaterie: IJscafé Danice

IJscafé Danice te Leiderdorp en Leiden — IJssalon

hippe huiskamersfeer en tegelijk 'cool'

Een mooie ijssalon, dat was de korte en krachtige wens van de eigenaar van Danice, een gloednieuwe ijssalon in een nieuwbouw winkelcomplex met appartementen erboven. Redie ontwierp én ontwikkelde een lichte, witte ijssalon waar het ijs helemaal tot zijn recht komt, met tegelijk een hippe huiskamersfeer. Het IJscafé in Leiderdorp heeft succes. Danice heeft inmiddels een tweede filiaal geopend in het hartje van Leiden.

Industrieel vintage

De keuze voor zachte kleuren in verschillende tonen groen zorgt voor een vintage look met industriële uitstraling. De combinatie met houtstructuren geeft er een warme draai aan. Die houtstructuur komt ook terug in de koffiebar, die verder is aangekleed met zachtgroene tegels. Het zitgedeelte bestaat uit verschillende soorten zitjes: banken, tafels met stoelen, een grote stamtafel en gezellige hoekjes.

Koeltechniek

Speciale vermelding verdient de koeltechniek door Koevering. De koeling voor de ijsvitrines en alle andere apparatuur is uitgebouwd. Dit heeft als groot voordeel van dat zowel de warmte als het geluid ervan buiten de winkel terecht komt. Voor meer informatie zie www.koeveringkoeling.nl

Redie Interieurs realiseert meerdere projecten voor ijssalon interieurs in Nederland. De concept ideeën van de ondernemer en marktkennis van zijn omgeving komen terug in het interieur.

website: www.ijscafedanice.nl
download: projectleaflet

terug
Coco & Sebas, dutch chocolate Rousseau Chocolade IJscafé Danice IJssalon Luciano Wassenaar IJssalon Luciano Overveen Gelateria Maxim's Gelateria Luna Rossa IJssalon De Dames in Son Capri IJssalon Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief


Contact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn