home > projecten > ambachtsmarkten / ijssalon-chocolaterie: A Domani IJssalon

A Domani IJssalon — IJssalon

Modern en strak interieur voor ijssalon A Domani

A Domani ijssalons is een bekend gezicht in de straten van Middelburg. A Domani betekent in het Italiaans: "tot morgen". Voor het XL filiaal is er een winkelconcept uitgewerkt. Het opvallende logo van A Domani bevat twee kleuren, geel en blauw. Deze kleuren zijn verwerkt in het concept. Maar er is toch gekozen om een nieuwe interieur kleur en concept toe te voegen; strak donkerbruin. Modern, strak, kwaliteit en exclusiviteit zijn woorden die bij dit nieuwe interieur passen.

Overzichtelijk interieurconcept

Bij het XL filiaal zijn er meerdere keuzemogelijkheden voor een consument; bestelling van een ijsje, koffie of broodje. Elke bestelling is nu een afhaal in een eigen omgeving. Door te werken met materialen zoals glazen deuren, opvallende zonnewering en een overzichtelijke productenindeling heeft A Domani een geheel eigen ijssalon stijl.

Redie Interieurs realiseert meerdere projecten voor ijssalons in Nederland. De concept ideeën van de ondernemer en marktkennis van zijn omgeving komen terug in het interieur.

website: www.adomani.nl
download: projectleaflet

terug
Coco & Sebas, dutch chocolate Rousseau Chocolade IJscafé Danice IJssalon Luciano Wassenaar IJssalon Luciano Overveen Gelateria Maxim's Gelateria Luna Rossa IJssalon De Dames in Son Capri IJssalon Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief


Contact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn