home > projecten > horeca: MyDabba lunchroom Amsterdam

MyDabba lunchroom Amsterdam — Horeca

Interieurbouw voor innovatief concept in Noord-Holland

Een trendy en innovatief concept uitgewerkt bij MyDabba lunchroom in Amsterdam. Het innovatieve concept is simpel: in je eigen foodbox, de zogeheten 'dabba', verzamel je gerechten en gerechtjes die perfect aansluiten op je mood van het moment. Er zijn zes verschillende foodmoods om uit te kiezen, elk met hun eigen kleur: comfort, splendour, happiness, relax, energy en love. MyDabba is eten op gevoel. Dit komt terug in het interieur concept.

Trendy lunchroom concept

De gedachte van de onderneming MyDabba is doorgetrokken door te werken met materialen zoals industriële vloeren, zilveren en stalen kasten afgewerkt met de kleur wit en licht hout. Er is een trendy lunchroom look. Het interieur is kenmerkend voor deze lunchroom; eigen warme sfeer en passend in de hippe en trendy omgeving van Amsterdam, Noord-Holland.

Redie Interieurs realiseert meerdere projecten voor horeca gelegenheden in Nederland. De concept ideeën van de ondernemer en marktkennis van zijn omgeving komen terug in het interieur.

download: projectleaflet

terug
Vascobelo V-bar Restaurant BijQunis Brasserie 1600 Middelburg Francesca's keuken Volendam Entree Muziekcentrum van de Omroep Simply Asian Uithoorn The Gallery Kitchen ouml;ner Company Restaurant Spirit Cafetaria Vierrijk Restaurant Zilt & Zoet Plaza Deventer Kwalitaria XL Trattoria Senza Nome Restaurant Vito Alkmaar

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbriefContact

De Scheper 217
5688 HP Oirschot

T +31 (0)499 - 57 32 32

E redie@redie.nl

Redie op Pinterest
Redie op LinkedIn