horeca

Robuust en verfijnd interieur en menu

Bij Qunis

Lijnden

Topkok Ronald Kunis heeft een eigen restaurant in een oud gemaal in Lijnden. Ronald Kunis koos bewust voor Redie Interieurs. Samen is er een ingetogen en stijlvol ontwerpt gemaakt dat perfect aansluit bij het historische karakter van het pand.

Een echte eyecatcher in het restaurant is de chique zwarte bar. ‘Robuust en verfijnd’, net zoals de kok zijn gerechten met regionale ingrediënten graag omschrijft. De bar is gemaakt uit één stuk, het heeft een strak design met strakke hoeken. De stellage boven de bar is gemaakt van dun staal. Dit geeft het geheel op een subtiele manier meer volume, zonder dat het licht door de imposante gotische ramen naar binnen weg valt. Gasten kunnen door de bar heen kijken en de hele ruimte overzien.

In het ontwerp is onder andere optimaal gebruik gemaakt van het frame van de bar. Deze heeft namelijk ook de functionaliteit gekregen van flessenrek en glazen schap. Aan de zijkant van de bar zijn de wijnen zichtbaar voor de gasten. De wijnen liggen in grote kubussen, uitgelicht met in verschillende kleuren instelbare ledverlichting. Zo kan voor elke gelegenheid de juiste sfeer gecreëerd worden. Niet alleen de bar, maar ook de tafels met op maatgemaakt onderstellen zijn gemaakt door Redie.

Werkzaamheden
Concept, ontwerp, engineering, productie & installatie

Bijzonderheden
Een robuust en verfijnd interieur, net zoals de kok zijn gerechten graag omschrijft.

Delen:
Meer weten over onze projecten?

Meer weten over onze projecten?

Neem dan contact met ons op. Ruud vertelt u graag meer over onze organisatie en projecten.