zorg

Duurzaamheid in multifunctionaliteit

EXSTA, Neos

Eindhoven

In opdracht van Exsta (Inrichter in de Zorg), heeft Redie de engineering, productie, logistiek en montage uitgevoerd voor de inrichting van 80 studio’s voor dak- en thuislozen, passend binnen de huidige visie op maatschappelijke opvang.

Op basis van het onderzoek van de ontwerpstudio van Exsta,  naar ‘tiny houses’ heeft Exsta een multifunctioneel meubel ontworpen dat voorziet in alle wensen en behoeften van de gebruiker, ten aanzien van een prettige en functionele woonomgeving. Met de juiste combinatie van kleur en materialen is ervoor gezorgd dat de studio’s als ruimtelijk en huiselijk worden ervaren.

Binnen het meubelconcept en door Exsta gemaakte ontwerp, heeft Redie op basis van de wensen ten aanzien van functionaliteit en materialisatie keuzes gemaakt in de toepassing van materialen, afgestemd op het gebruik.
Bij de keuze van materialen is direct gekeken naar de wijze van machinale, productie en montage, om zo tot de meest ideale toepassing en materialisatie te komen voor zowel opdrachtgever als eindgebruiker.

Installatie door Redie

 


Werkzaamheden
Engineering, machinale bewerkingen, productie, logistiek & montage.

Betrokkenen
Exsta

Bijzonderheden
Een duurzaam gebouw voor maatschappelijk opvang, waar begeleiding gericht is op een snellere terugkeer naar een eigen woning in een woonwijk.

Delen:
Meer weten over onze projecten?

Meer weten over onze projecten?

Neem dan contact met ons op. Ruud vertelt u graag meer over onze organisatie en projecten.